(絲入)絲打係邊到買bra?(2)

1001 回覆
46 Like 4 Dislike

要等考埋試

分享下,其實我幾喜歡睇bosslady 啲內衣報告,不過佢近排好似無再寫,好可惜

http://www.beaulace.com/mobile/special_column.php?toshow=article&show_sn=475
《櫃姐不能說的8個秘密》依篇文有一點好到肉

如果你說下圍太小,那就幫你加背鈎,下圍太鬆,那就免費幫你改下圍吧。其實這都會破壞內衣的設計,是不符合人體線條的!可以的話,最好還是選擇自己常穿的尺寸喔!

http://www.beaulace.com/mobile/special_column.php?toshow=article&show_sn=71
鋼圈位置著太低嘅問題好似好多人都有

仲有其他佢帶人去買bra嘅文,雖然好耐之前,但大家都可以去睇下

我真係好難買 又要就圍又要就形 一係就超貴

要等考埋試

要等考埋試

有冇絲打係成功改善胸型可以分享下?
我廿頭 之前一路戴錯bra而家外擴又the
想知有冇邊間會好啲

唔敢除衫見男朋友
想知有冇邊間會好啲

唔敢除衫見男朋友

追返post應該幫到你 今個post啲資料集中啲 頭兩版有齊牌子 度size嘅資訊 之後一直都有其他豐胸按摩飲食等等 有唔清楚可以再問 我地都想再詳盡啲解釋
Btw 你男朋友係真心鐘意你嘅話係唔會因爲你外擴同the而嫌棄你架

我頭先度過 得a cup 83-73
我想斬掉重練

但mm我著c
我頭先度過 得a cup 83-73
我想斬掉重練

但mm我著c

Mm好睇款 有啲好厚都有薄 絲打着咩圍?如着70係會比C架 83-70都有13 未計集中得會比83大
想知有冇邊間會好啲

唔敢除衫見男朋友

追返post應該幫到你 今個post啲資料集中啲 頭兩版有齊牌子 度size嘅資訊 之後一直都有其他豐胸按摩飲食等等 有唔清楚可以再問 我地都想再詳盡啲解釋
Btw 你男朋友係真心鐘意你嘅話係唔會因爲你外擴同the而嫌棄你架

今日去rm買個包得多d既款試
想知加埋日日按摩同運動大概幾耐會見到成效
今日去左PJ 幫人買DAYS 系列BRA
65E 得返一個款,其他全部無晒碼

最後一日 我都未得閒出街買 如果wacoal 65圍都係5 6百 我可能買TLBC同mm算 pj好少款啱我 我依家着workbra扣最入都麻麻地

75折嘛

係扺嘅 二百蚊有找真心扺

最後一日 我都未得閒出街買 如果wacoal 65圍都係5 6百 我可能買TLBC同mm算 pj好少款啱我 我依家着workbra扣最入都麻麻地

你有無試過其他系列?
想知有冇邊間會好啲

唔敢除衫見男朋友

今日去rm買個包得多d既款試
想知加埋日日按摩同運動大概幾耐會見到成效

冇得急 至少2至3個月 仲要配合bra同飲食

你有無試過其他系列?

Days係fit 但面凹凹凸凸 其他個心口位好開

你有無試過其他系列?

原來,咁就真係無緣
Days 系列本身就比較花巧

你有無試過其他系列?

原來,咁就真係無緣
Days 系列本身就比較花巧

我真心迷你人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞