(絲入)絲打係邊到買bra?(2)

1001 回覆
46 Like 4 Dislike
有個問題困擾左好耐
著Bra既時候總會覺得好唔舒服
轉左好多個牌子都係咁
個size一著上身 撥完肉明明岩身 仲有少少肉吱出黎
但之後行行下 有d肉就會走出bra出面
搞到bra入面有少少空位
然後就會不自覺間中用手扯低d個鋼圈(想包番d肉)
如果唔係就會好唔舒服
點解會咁
有個問題困擾左好耐
轉左好多個牌子都係咁
如果唔係就會好唔舒服
點解會咁

咁睇可能係個胸下圍太鬆
有個問題困擾左好耐
轉左好多個牌子都係咁
如果唔係就會好唔舒服
點解會咁

bra圍數係咪唔岩呀,太鬆圍咪好似第一版個幅圖咁鋼圈壓波底,漏曬肉

之前係65 但著開70 啱啱又去度左一次 變左70 所以應該啱

我自己度係80-70 即係70a 但係我著70a撥完肉之後好壓胸 就算唔撥都有d壓
而著70b 撥完之後好啱身 但係行路行一陣又有少少空杯 要用手扯低d個鋼圈
我究竟發生咩事
外擴好嚴重,用手撥係有線,一放手就變太平公主
有咩解決方法?
有個問題困擾左好耐
轉左好多個牌子都係咁
如果唔係就會好唔舒服
點解會咁

bra圍數係咪唔岩呀,太鬆圍咪好似第一版個幅圖咁鋼圈壓波底,漏曬肉

之前係65 但著開70 啱啱又去度左一次 變左70 所以應該啱

我自己度係80-70 即係70a 但係我著70a撥完肉之後好壓胸 就算唔撥都有d壓
而著70b 撥完之後好啱身 但係行路行一陣又有少少空杯 要用手扯低d個鋼圈
我究竟發生咩事

70B條wire正常會長啲 所以總長會長左 如果自己縫個扣或者改短可能ok
有咩解決方法?

一般人咩都冇着好難有線架喎
有咩解決方法?

一般人咩都冇着好難有線架喎

唔係有線先等於集中 搞清楚
有個問題困擾左好耐
轉左好多個牌子都係咁
如果唔係就會好唔舒服
點解會咁

我究竟發生咩事

如果你無乜點肥,但65變70,就係著鬆圍著散左啲肉啦,試下扣入啲
同埋你撥肉有無撥過頭,唔好打斜向上撥 一隻手捉住bra側面鋼圈向上提高,另一隻手合埋d手指伸入個bra由背脊向前撥 向前,向前,向前,唔好打斜向上撥炒啲肉上黎,會杯底空

應該無打斜撥 之前係75-66 而家係80-70 我諗已經好過之前
已經扣到最入 可能已經着到鬆左 聽日去mm用學生優惠買新bra 如果80-70著70b正唔正常?
有個問題困擾左好耐
轉左好多個牌子都係咁
如果唔係就會好唔舒服
點解會咁

我究竟發生咩事

我一樣都係咁 唔知自己咩碼 之前去買sales話36/37 b/c 都可以試 咁最後試買左36b 好緊好辛苦但係要側邊有肉 愈著側邊舊肉愈大 點算 有無咩bra可以幫到
通常都係男朋友送比我 唔知佢係邊到買呢
有個問題困擾左好耐
轉左好多個牌子都係咁
如果唔係就會好唔舒服
點解會咁

我究竟發生咩事

如果你無乜點肥,但65變70,就係著鬆圍著散左啲肉啦,試下扣入啲
同埋你撥肉有無撥過頭,唔好打斜向上撥 一隻手捉住bra側面鋼圈向上提高,另一隻手合埋d手指伸入個bra由背脊向前撥 向前,向前,向前,唔好打斜向上撥炒啲肉上黎,會杯底空

應該無打斜撥 之前係75-66 而家係80-70 我諗已經好過之前
已經扣到最入 可能已經着到鬆左 聽日去mm用學生優惠買新bra 如果80-70著70b正唔正常?

度出黎70A但試要70B先岩緊係著70B,上下半胸肉多嘅人係會咁,度出黎細過實際著嘅碼,都係正常的

唔該曬絲打

唔嫌太花Days係最好着 仲有個唔記得咩nude miracle 都唔錯 不過個人着緊workbra 但就E以上先冇厚墊

唔嫌太花Days係最好着 仲有個唔記得咩nude miracle 都唔錯 不過個人着緊workbra 但就E以上先冇厚墊

多謝絲打

我有vip
全部男人回應

Wacoal 料幾好

我有vip

上年好似係六折定七折架

我有vip

上年好似係六折定七折架

7折呀上年 姑寒左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞