(絲入)絲打係邊到買bra?(2)

1001 回覆
46 Like 4 Dislike

但絲打你身材正呢

瘦番就係

我成日比人笑成張紙咁

分啲畀你 努力減緊肥

比落個胸倒 腰我都有keep

腰我肥極都ok, 著衫呃到人,但下半身⋯⋯

會唔會係坐得多水腫?臨訓拉下筋

脂肪又水腫 已經冇做運動一星期,要努力番!
開始改食白肉同豆漿奶類 又限糖分 高大一變肥變卡比獸咁 操身材又唔想腰粗 放完復活節break多咗成吋 太多junk food
不過都要投資買幾個靚bra

白肉健康好多,又冇咁肥。
重申一啲錯誤觀念,操身材唔會變粗。男人都要操十世先爆肌,我咪點會咁易操到變粗。
不過糖份可免則免,對胸、皮膚都唔好。

利申曾經瘦係健康瘦,有線條。但由於天生身長腳短,腳點睇比例上都係粗
開始改食白肉同豆漿奶類 又限糖分 高大一變肥變卡比獸咁 操身材又唔想腰粗 放完復活節break多咗成吋 太多junk food

重申一啲錯誤觀念,操身材唔會變粗。男人都要操十世先爆肌,我咪點會咁易操到變粗。

利申曾經瘦係健康瘦,有線條。但由於天生身長腳短,腳點睇比例上都係粗

So true ,咁易爆肌男人唔洗操得咁辛苦
再加埋女人本身就比男人難操得起
除非你走去食肥仔奶粉

83係上胸圍?77係下胸圍? 相減係6cm點會有d呀

打錯係83 67呀

瘦番就係

我成日比人笑成張紙咁

分啲畀你 努力減緊肥

比落個胸倒 腰我都有keep

腰我肥極都ok, 著衫呃到人,但下半身⋯⋯

會唔會係坐得多水腫?臨訓拉下筋

脂肪又水腫 已經冇做運動一星期,要努力番!

已經開始漲
唔帶

打錯係83 67呀

計返係70c啱啲喎,係咪同一款bra唔同size你試先?

除非你走去食肥仔奶粉

女仔本身脂肪比例高啲 肌肉量少 我日日做腹都係變平only冇突肌仲要平得好慢 btw我食過肥仔奶粉完全冇用仲要肚瀉

打錯係83 67呀

又無喎
但岩岩好fit身
我仲要俾二個sales都話我70D先買

諗住俾多啲錢買個靚bra
唔通又買錯?
見第一頁話唔好著厚墊
如果將d厚墊抆返出黎得唔得 會唔會影響個bra形嗰d
見第一頁話唔好著厚墊
如果將d厚墊抆返出黎得唔得 會唔會影響個bra形嗰d

本身removable paddings拎出黎係唔會有影響架 我一般都會拎晒出黎

打錯係83 67呀

又無喎
但岩岩好fit身

唔通又買錯?

會唔會係本身佢啲size唔足碼?

睇個post開頭有教點為止帶得啱,試下跟下會唔會都係咁。
訓覺我著睡眠內衣。

大概半年就要換(keep得好先係)
想問triumph有冇做開above D cup? 個陣去買 我同佢講著緊34D 佢幫我度 都話岩 跟住比左我試之後 我覺得太壓胸 粒lin飛晒出黎 佢又話冇做above D size 比左個36D我 話呢個會岩架啦 但都係壓
著過CK VS 但側邊條帶包唔晒 覺得好似唔太好著 .....

返第一頁睇下點度胸啦,你一定唔係D cup

如果66-67圍係咪都係著70圍?

理論上65會好過70,試穿為準,例如上胸圍85下胸圍66-67,試65DE,同70CD
如果70試著已經要扣最入,其實已經唔fit,因為好快你著著下就太鬆,無得再扣入多一格,咁樣就太浪費錢!

冇錯,揀bra我會揀扣最出啱啱好,可以著到半年(堅手洗的話)

自膠

自己有幾個用咗兩年 size太細 係時候替換

所以真係要最少都要每半年度一次。

除非你走去食肥仔奶粉

女仔本身脂肪比例高啲 肌肉量少 我日日做腹都係變平only冇突肌仲要平得好慢 btw我食過肥仔奶粉完全冇用仲要肚瀉

就算做重訓,開頭有機會變粗先,因為脂肪燃燒比肌肉增生慢,只要keep住做番啲有氧減番脂肪就冇事。唔好信啲人話脂肪會變晒肌肉

打錯係83 67呀

又無喎
但岩岩好fit身

唔通又買錯?

83有無彎身度呀?
70D跟第一版試著方法乳頭對唔對得正罩杯杯尖呢?落過杯尖太大,上過杯尖就太細
仲有好多因素,例如罩杯有無偏碼,每個人個胸肉量唔同,有啲人南半球/北半球肉量多啲
你著多次上身睇下對唔對到尖尖啦

我彎左身先度到83呀
我今晚返去再試下先

杯量應該足
因為我買左二個望落都差唔多

唔該各位
着露肩衫但唔慣用nubra,有冇邊隻冇帶bra好用?
想買波波小姐但聽講勁離罩

絲打 你身形同我差不多
着露肩衫但唔慣用nubra,有冇邊隻冇帶bra好用?
想買波波小姐但聽講勁離罩

絲打咩size 我買the little bra company 睇個名都知冇大杯 不過美國size大cup少少 e.g.佢個30C同pj30DE差不多 着緊佢個strapless好正

除非你走去食肥仔奶粉

就算做重訓,開頭有機會變粗先,因為脂肪燃燒比肌肉增生慢,只要keep住做番啲有氧減番脂肪就冇事。唔好信啲人話脂肪會變晒肌肉

我連續兩星期一星期做5日gym都冇變粗 不過我本身係削底好難長肉長肌

返第一頁睇下點度胸啦,你一定唔係D cup

如果66-67圍係咪都係著70圍?

理論上65會好過70,試穿為準,例如上胸圍85下胸圍66-67,試65DE,同70CD
如果70試著已經要扣最入,其實已經唔fit,因為好快你著著下就太鬆,無得再扣入多一格,咁樣就太浪費錢!

冇錯,揀bra我會揀扣最出啱啱好,可以著到半年(堅手洗的話)

自膠

自己有幾個用咗兩年 size太細 係時候替換

所以真係要最少都要每半年度一次。

有時係條帶鬆左個杯又未wear咁點算

絲打 你身形同我差不多

我下胸圍打錯數字喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞