絲打一齊入黎討論bra舖

794 回覆
27 Like 4 Dislike
帶左satami兩年
最近想轉braologie
有冇人帶過braologie?覺得點

我帶左半年
感覺幾好
副乳開始冇咁大
個胸冇咁走位
不過佢冇款揀,顏色都係得幾隻,同埋要著背心效果好好多

背心著過幾次,有呼吸唔到既感覺
巴打比意見
Blablabra d課好sexy
唔知間野係咪咁串

但係一睇就知功能唔好

咁有冇d功能好又sexy 想增添情趣

無 功能好就係粗肩帶粗背帶
你會唔會覺得呢啲bra sexy?
要sexy 嘅扑野果下著情趣算啦
平時就咪搞

岩既
不過絲打都知內衣既野好撚貴 一物二用到就最好啦
同埋點睇同女友一齊入bra鋪揀bra既男人

我bf都會 一開始怕佢尷 後尾佢ok就一齊搵啲佢鍾意又著得舒服嘅 橫點都係著俾佢睇
有情趣
當然唔會要佢俾錢

絲打觀念正確
無情趣真係唔得同要睇男友口味
著開rm,
不過聽人講過PJ大cup數既款幾靚
跟住貪新鮮買左個
屌佢老母刮撚損左我架甩底
著左一次就冇掂過

佢個圍夠細岩我,但個杯好淺
Lin 都遮唔到

我都有一款係遮唔到Lin
但有另一款個cup好深好fit size 仲有G H

可以趁減價執平貨,因為實冇人買

我等減價冇曬我size
不過本身就少line有G

點解我問佢佢話冇G
買翻黎淨係著左兩次

可能唔好賣無再出
Sloggi
有冇啲岩ipad著 你地個個都咁大

I know that feel sis..
Peach John
Satami 細cup厚墊 帶bra好似帶義乳

我都唔明點解細cup 咁中意sip pad..
不過我識帶bra 果陣已經c
啲bra 嘅pad 都有得拆

你唔會明 個厚墊bra=尊嚴
巴打比意見
唔知間野係咪咁串

但係一睇就知功能唔好

平時就咪搞

岩既

我bf都會 一開始怕佢尷 後尾佢ok就一齊搵啲佢鍾意又著得舒服嘅 橫點都係著俾佢睇
有情趣
當然唔會要佢俾錢

絲打觀念正確

通常見親帶男人果d 都係below C
係旁邊搵G 勁老監
巴打比意見
唔知間野係咪咁串

但係一睇就知功能唔好

平時就咪搞

岩既

邊個得閒望你
望自己對波好過啦

好難講樓上已經有絲打唔like
著開rm,
不過聽人講過PJ大cup數既款幾靚
跟住貪新鮮買左個
屌佢老母刮撚損左我架甩底
著左一次就冇掂過

佢個圍夠細岩我,但個杯好淺
Lin 都遮唔到

我都有一款係遮唔到Lin
但有另一款個cup好深好fit size 仲有G H

可以趁減價執平貨,因為實冇人買

我等減價冇曬我size
不過本身就少line有G

可以留電話 成功買到
本身我胸下面個位有濕疹
所以唔可以帶太緊既bra
有冇絲有好推介
一 定 係 Regina Miracle!!!!!
Signature line超好著

冇鋼圈系列

其實 rm 係咩國家牌子,見佢個網冇寫
Size 有冇偏大 / 細

我覺得偏細
我明明係a~b
signature就著b daily個條line著c
一 定 係 Regina Miracle!!!!!
Signature line超好著

冇鋼圈系列

其實 rm 係咩國家牌子,見佢個網冇寫
Size 有冇偏大 / 細

我覺得偏細
我明明係a~b
signature就著b daily個條line著c

完全著唔到,個杯好淺

I know that feel sis..
Peach John
Satami 細cup厚墊 帶bra好似帶義乳

我都想有靚bra 帶

冇靚bra都算,義乳呢個形容實在太貼切

peach john其實ok
得ipad先有既福利來咖
帶左satami兩年

我帶左半年
感覺幾好
副乳開始冇咁大
個胸冇咁走位

背心著過幾次,有呼吸唔到既感覺

短背心我要加扣,唔加唔掂
長款背心我又嫌佢鬆
本身我胸下面個位有濕疹
所以唔可以帶太緊既bra
有冇絲有好推介

咁又好難搞啵~濕疹好嚴重?

我本身都係ipad 著68
最近去左Satami買左4個 都好舒服 而且佢有改帶定加扣既服務,著左一個月已經明顯地大左
點解我問佢佢話冇G
買翻黎淨係著左兩次

咁慘
不過佢有啲杯係啤杯
有啲就唔係但唔記得係乜 sor
啤杯個隻唔夠立體可能會壓胸
巴打比意見
唔知間野係咪咁串

但係一睇就知功能唔好

平時就咪搞

岩既

有情趣
當然唔會要佢俾錢

絲打觀念正確

係旁邊搵G 勁老監

G 絲打係咪圓潤type
我著開wacoal 想試下其他牌子
剩係知peach join唔好著 得個樣
巴打比意見
唔知間野係咪咁串

但係一睇就知功能唔好

平時就咪搞

岩既

有情趣
當然唔會要佢俾錢

絲打觀念正確

係旁邊搵G 勁老監

G 絲打係咪圓潤type

162 高 25 33,係香港算好肥啦
Xboxone Contana留名系統過熱,請勿站在系統附近。
Xboxone Contana留名系統過熱,請勿站在系統附近。

出現了
帶左satami兩年

我帶左半年
感覺幾好
副乳開始冇咁大
個胸冇咁走位

我好懶著背心 我本來諗住唔買背心tim

原本我係想衝入葆露絲
但我fd 叫我試左braologie 先
braologie 7 個bra 先等於葆露絲個半
所以當佢sell 我果個兩三千蚊plan 我即磅水買哂成set
有冇絲打有著過改善駝背嘅內衣?求介紹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞