絲打一齊入黎討論bra舖

794 回覆
27 Like 4 Dislike

我係發育時期鍾意食
同埋我又好遲黎m,中二升中三個暑假先黎
可能咁先大
但係到而家都好鍾意食
我好驚變g cup,感覺太誇張

食雞都遲黎m
我8歲就黎

我係發育時期鍾意食
可能咁先大
但係到而家都好鍾意食

食雞都遲黎m
我8歲就黎

因為我係小六中一先鍾意左食
所以都可能遲黎m
所以都唔會矮

我係發育時期鍾意食
可能咁先大
但係到而家都好鍾意食

食雞都遲黎m
我8歲就黎

所以都可能遲黎m
所以都唔會矮

唔怪得
因為我幾歲人仔就中意食
上星期喺山林道mm一口氣買咗五個,希望有改善個胸型啦

Satami有朋友著,大家一齊換衫時偷望佢著出嚟嘅效果好滅火

你係咪去直接搵may姐?下個星期帶女友去

我唔知嗰位係咪May姐,但聽其他絲打形容應該係
下圍65究竟可以去邊度買
暫時係知Peach John有 但好厚pad

我上樂天買
上星期喺山林道mm一口氣買咗五個,希望有改善個胸型啦

Satami有朋友著,大家一齊換衫時偷望佢著出嚟嘅效果好滅火

你係咪去直接搵may姐?下個星期帶女友去

勸你唔好入埋去 間野好細 好尷尬

係,間舖好細,店員會拉簾入去望著得啱唔啱,撥手撥胸之類,多個男人係度好尷尬
著左braologie年幾
感覺麻麻
不過佢都收到少少肉既
而家想轉會 諗緊mm定satami
有冇人試過Braologie?呢間同BodiBar邊間好啲?
利申 36D 八字波 想戴矯形改善下

兩個都唔好
Satami/mm啦

satami/mm 既b cup會唔會好厚墊? 有無咩方法有效收副乳
著左braologie年幾
感覺麻麻
不過佢都收到少少肉既
而家想轉會 諗緊mm定satami

satami fans
我之前有小小不自覺嘅寒背
俾frd 叫左去著satami
真係會自動挺直條腰
有冇人試過Braologie?呢間同BodiBar邊間好啲?
利申 36D 八字波 想戴矯形改善下

兩個都唔好
Satami/mm啦

satami/mm 既b cup會唔會好厚墊? 有無咩方法有效收副乳

大部分brand 細過c 都係厚墊
爭在拆唔拆到

我係發育時期鍾意食
可能咁先大
但係到而家都好鍾意食

食雞都遲黎m
我8歲就黎

所以都可能遲黎m
所以都唔會矮

唔怪得
因為我幾歲人仔就中意食

H個位絲打介唔介意講你圍數係幾多
無追哂post 想問有無絲打都有胸骨突嘅問題 雞心位好易比個bra頂到好痛
著咗Satami幾年 次次去都特登同佢講要低雞心嘅款 但都唔係次次買得啱
見你哋咁講想試吓mm 又或者有無其他牌子會多呢啲款 次次入親呢啲post都唔覺有人呻有呢個問題

推一推
無追哂post 想問有無絲打都有胸骨突嘅問題 雞心位好易比個bra頂到好痛
著咗Satami幾年 次次去都特登同佢講要低雞心嘅款 但都唔係次次買得啱
見你哋咁講想試吓mm 又或者有無其他牌子會多呢啲款 次次入親呢啲post都唔覺有人呻有呢個問題

推一推

雞心姐係上胸口個位?
冇圖都可以討論到咁多頁

佢地d size分到好細 等你好貼身
咁先push到背脊d肉去番個胸 唔會虎背熊腰
唔係特登吹到你咁大

原來係咁
但係真係好搞笑
我frd e cup 俾佢話有I
真係眼都突埋

真心唔係打手
細個第一個胸圍就係佢地(以前叫芯芯內衣鋪 係屯市)
一直都好憎冇得揀款又粗帶
但阿媽迫一定要帶
帶到中四五貪靚去買68同其他牌子
半年都冇副乳就出哂黎背脊又厚左好多
死死氣番去戴番bodibra
半年後胸型先正常番
再細心留意先發現身邊同學仔明明唔肥
但好多背脊都唔少肉
果陣先知d錢比得值
利申 由佢$300一個bra戴到依加要$600一個
我都覺好多錢去左廣告到係有d唔抵
但真心幫到升cup
背脊手臂多肉又有恆心既可以去試下

Bodibra我A都已經比佢吹到E/F..
咁真係E個d 去到咩字母自己計
根本係打飛機碼

佢係幫我改善到副乳問題 包得緊
不過d bra d料其實都唔係靚唔值咁貴根本
同埋戴落真心唔舒服
下圍成日cool到想嘔同埋會壓住下胸圍
個陣比佢氹左我買左2000蚊(都係入落會員卡)
依家我想試下其他..

佢地d size分到好細 等你好貼身
咁先push到背脊d肉去番個胸 唔會虎背熊腰
唔係特登吹到你咁大

原來係咁
但係真係好搞笑
我frd e cup 俾佢話有I
真係眼都突埋

真心唔係打手
細個第一個胸圍就係佢地(以前叫芯芯內衣鋪 係屯市)
一直都好憎冇得揀款又粗帶
但阿媽迫一定要帶
帶到中四五貪靚去買68同其他牌子
半年都冇副乳就出哂黎背脊又厚左好多
死死氣番去戴番bodibra
半年後胸型先正常番
再細心留意先發現身邊同學仔明明唔肥
但好多背脊都唔少肉
果陣先知d錢比得值
利申 由佢$300一個bra戴到依加要$600一個
我都覺好多錢去左廣告到係有d唔抵
但真心幫到升cup
背脊手臂多肉又有恆心既可以去試下

Bodibra我A都已經比佢吹到E/F..
咁真係E個d 去到咩字母自己計
根本係打飛機碼

佢係幫我改善到副乳問題 包得緊
不過d bra d料其實都唔係靚唔值咁貴根本
同埋戴落真心唔舒服
下圍成日cool到想嘔同埋會壓住下胸圍
個陣比佢氹左我買左2000蚊(都係入落會員卡)
依家我想試下其他..

咁你試satami or mm啦
呢兩個絲打都話ok
每年rm 新年買二送一都會去入貨
另求推介靚款lace 牌子
Btw 買靚bra 開心過買靚衫 雖然無人睇到

其實rm姐係咩

H個位絲打介唔介意講你圍數係幾多

34,應該係75

其實rm姐係咩

Regina miracle
其實係咪個bra咩size個波就咩?
利申satami

有絲打話satami足碼,所以係

睇落去對波冇咁大
可能我真係太瘦

Satami應該係大先會足碼
佢啲A B級嘅bra好厚墊
A cup 佢會比B我試然後啱啱好
但係明明我係冇B
冇圖都可以討論到咁多頁

應該無咩人會真係鍾意影自己對波曬命
冇圖都可以討論到咁多頁

應該無咩人會真係鍾意影自己對波曬命

冇圖都討論到咁多頁先係真絲
好貴 學生冇錢買
好貴 學生冇錢買

無錢咪儲
慳埋買一個靚嘅好過你買十個劣嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞