絲打一齊入黎討論bra舖

794 回覆
27 Like 4 Dislike
有冇絲打教下我豐胸tips 我得34B
有冇人著過be beauty?

我無 一直都唔熟呢啲 家母又話著到咪得 由細到大都無咩認識
留名先
近排都想買bra 但唔知買邊隻好
之前Check胸話我帶錯bra d肉走哂位

我係俾男朋友揸大左

飲豆漿
留名先
近排都想買bra 但唔知買邊隻好
之前Check胸話我帶錯bra d肉走哂位

我手臂 背都多肉 睇過一次都係話我帶錯bra 泌曬啲肉走

我係俾男朋友揸大左

原來真係有用 揸左幾耐先得?
我本身34C 一瘦就細左一個cup
依家絲打推介
Mm
Rm
Wacoal
Satami
有嘅再加 繼續討論

增肥,按摩,飲豆漿
屌 之前都中左伏買左bodibra好似$4000幾既package
真心唔推薦

我係俾男朋友揸大左

好睇你地揸得多唔多次喎
同埋我鐘意食雞 飲豆漿
都會搞到大波
屌 之前都中左伏買左bodibra好似$4000幾既package
真心唔推薦

包咩貴到咁

增肥,按摩,飲豆漿

豆漿 葛根粉
但幾寒下 自己就住食
32b係咪唔洗戴mm呢d貴嘢
由細到大對bra冇咩認識

增肥,按摩,飲豆漿

豆漿 葛根粉
但幾寒下 自己就住食

增肥
尤其多啲蛋白質
同時做運動keep住其他部位firm啲

我係俾男朋友揸大左

洗唔洗幫手
利申 男女都ok 歡迎肥巴打搵我幫手
Satami 同 mm 都著過
我覺得satami舒服d 而且平過mm

以前satami c cup以上無咩款揀 得d呀婆款
依家多左好多款
如果係都要pro d嘅矯形bra呢
邊間好啲
我係一間ig shop買 好好著 好舒服
店主可以一眼睇出你著咩size 佢係讀內衣設計
係台灣功能內衣
原本著D cup 收副乳而家著到32F
真係好好著又好舒服
我無買特定牌子 買雜牌 邊度啱邊度買
呢排喺旺角樓上鋪買 有得試完先買
如果係要pro d嘅矯形bra呢
邊間好啲

MM
三百幾四百蚊個 包哂又托得幾好
算多款 咩 size 都應該揀到

到底mm邊度有
你地講到咁正
好想試下
真心唔推薦

包咩貴到咁

Sorry 我講得衰
係比$4000現金 之後佢比$5000你儲落張會員卡度用咁
(價錢大約係咁上下啦 唔記得exactly)
gay佬都戴bra
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞