絲打一齊入黎討論bra舖

794 回覆
27 Like 4 Dislike
冇圖都可以討論到咁多頁

應該無咩人會真係鍾意影自己對波曬命

冇圖都討論到咁多頁先係真絲

正確
著緊mm 不過成日好懶冇跟足佢講去撥返好啲肉
山林道嗰間好好多 沙田嗰間條友完全比唔到意見我 同埋好似唔識睇咁 山林道個姐姐會好有心機教你正確著bra方法 仲會幫手改下bra

嚟下想試下satami
留名
好貴 學生冇錢買

無錢咪儲
慳埋買一個靚嘅好過你買十個劣嘅

我細個通常係啊媽是但買
搞到個型唔靚我覺得
所以絲都係草下錢買番個pro d嘅 著耐啲
唔好再買68個啲on9bra
雖然有啲款真係可愛
好貴 學生冇錢買

無錢咪儲

我細個通常係啊媽是但買
搞到個型唔靚我覺得
所以絲都係草下錢買番個pro d嘅 著耐啲
唔好再買68個啲on9bra
雖然有啲款真係可愛

可愛款可以有啲
我都有幾個peach john 拎黎逼爆扑野用
平時就唔好喇
我都想大波啲呀
圍又細胸又細
成個小朋友咁
俾人話貧乳童顏幼齒
把聲仲要小學雞咁嘅款
mm rm satami好似都幾好
諗緊每款2個
咁樣會唔會無效
下圍65究竟可以去邊度買
暫時係知Peach John有 但好厚pad

去satami買 叫佢改
俾你地燒到遲d去mm買bra先
好想個型再靚d 依加有小小八字
樓上個絲打唔帶bra都有gap 好羨慕
本身我胸下面個位有濕疹
所以唔可以帶太緊既bra
有冇絲有好推介

咁又好難搞啵~濕疹好嚴重?

都幾架 已經有色素沉殿
好貴 學生冇錢買

無錢咪儲

搵媽媽
我媽媽會帶我去買 話唔好著壞胸

唔帶會有gap架咩

唔帶會有gap架咩

我會有少少
有冇邊間係有30圍 ?聽人講satami齊碼又幾好著去左 但最細都係得32 雖然佢話可以幫我改 但始終想搵多幾款牌子比較下
有冇邊間係有30圍 ?聽人講satami齊碼又幾好著去左 但最細都係得32 雖然佢話可以幫我改 但始終想搵多幾款牌子比較下

睇埋你個cup
但係satami 口碑係幾好
Lihkg第一個post

自己著開mm, 雙弧好好著
最近暴瘦細左一個cup 買bra真係好貴

睇埋你個cup

Satami個到係比32D我 再話幫我改圍 咁如果有舖頭有30圍 我應該要買30D定30E?

睇埋你個cup

Satami個到係比32D我 再話幫我改圍 咁如果有舖頭有30圍 我應該要買30D定30E?

應該搵sister size 30e 32d 34c
咁樣換算
好貴 學生冇錢買

無錢咪儲

搵媽媽
我媽媽會帶我去買 話唔好著壞胸

佢通常都亂買俾我
要買嘅話通常都唔會剩係買一個 有排儲
有冇絲打知邊到會有大cup數既sports bra? Amazon買shock absorber又冇得試個size,唔太敢買

搞咩暴瘦
一大左/細左又要重新買過bra..
我依家仲大緊
有冇絲打知邊到會有大cup數既sports bra? Amazon買shock absorber又冇得試個size,唔太敢買

我都想知
Adid有得試但唔知有無大size

係咪心情唔好
我都試過 不過過一段時間會好返架喇
加油絲打

我都想知
Adid有得試但唔知有無大size

我諗著去北角有個唔知a 記定n 記嘅outlet 試同買
想買highsupport
本身我胸下面個位有濕疹
所以唔可以帶太緊既bra
有冇絲有好推介

咁又好難搞啵~濕疹好嚴重?

都幾架 已經有色素沉殿

我都有呢個煩惱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞