絲打一齊入黎討論bra舖

794 回覆
27 Like 4 Dislike
想問satami 有無邊間好d?
想搵個熟手度size
想問你地講既mm 係咪modemarie?

係啦
上面有絲打介紹bradelis new york
去台灣個陣買左三個試
真係好撚正
著返Satami覺得勁唔舒服
喺日本 6千幾yen就有個salute
平香港成500蚊

第2次去Yoho Hafina , 4個月背隻薄左好多
副乳收曬 去換size!
今次去d款仲靚左好多添 又洗錢

大約咩價錢到?

折左2,3百頭1個 功能內衣叫好抵著

好吸引 個副乳同背都好多肉

我都去開元朗yoho hafina
貪夠大間 多款簡
因為我肥 要著大size 但真係修到
背同副乳都好左

不過我fd去開第2間Hafina
就話hafina有d鋪細間 拉布試 唔知堅定流

大約咩價錢到?

貪夠大間 多款簡
背同副乳都好左

咁你有無著佢set減肥神器?
絲打買plan定單買?

大約咩價錢到?

貪夠大間 多款簡
背同副乳都好左

絲打買plan定單買?

有吖 買jor plan 我暫時簡左腰封同橋 都係要著xxl 但著左一段時間 可以扣入一格 感覺上好似瘦左
不過好采個plan可以唔洗一次過攞哂 你都買jor?

每次講親bodibra
啲人都淨係識話佢碼數打飛機
係就係事實
但啱著同著得好咪得
我自己就覺得負擔到嘅都可以試下
撇除碼數 自己望落去係豐滿左嘅
(有fd都話過個背好似薄左 胸又大左
但第一次去試真係問清楚自己係咪著得舒服
佢啲懶pro嘅口吻真心會令你越買越多
邊個講話好都假嘅
自己去試完舒服先係真嘅

上個月先係mm買左3個新bra
如果bodi bra同mm輪住戴會唔會影響bodibra功效

Same question
我今日係mm買左兩個
如果mm同satami輪住著係咪真係有影響
沙田個mm姨姨叫我唔好再著其他牌子 話會慢啲

其實我又真係覺得mm托得幾好
不過又想試下bodibra

仲有冇絲打想買bodibra? 因為我用唔晒...
可以半價用membership d 錢!姐係$300可以買$600既bra ah
搵左好耐先搵到間合身的bra 舖, 70b

姫思娜:買正價台灣矯型bra 會有得試同多款啲揀,二百頭就有一個;長期有台灣的半價櫃,但就無得試,100元一個,真心抵,但就無咩靚款,知道自己咩碼就買一兩個,同正價間住著
買台灣款好了,made in Hong Kong 都 ok,, made in China就唔推介

蒂伊美:二百幾至三百幾一個,通常在千色店入面,大部份都係台灣款,多到唔知點揀,新款,可愛款,淨係肉色款都有好多,齊碼

香港工業中心太陽城1樓:都有幾間賣台灣bra ,因爲太細間唔好意思去試同問價,店的空間同hafina 有得揮

真係有平靚正的bra, 唔洗起ig shop , 68到亂買, 唔洗去bodibra俾人係噤拉緊肩帶去托胸

大約咩價錢到?

貪夠大間 多款簡
背同副乳都好左

絲打買plan定單買?

有吖 買jor plan 我暫時簡左腰封同橋 都係要著xxl 但著左一段時間 可以扣入一格 感覺上好似瘦左
不過好采個plan可以唔洗一次過攞哂 你都買jor?

買plan平勁多 65折 佢出左好多新急救款 格甩底位再高d 托到個胸好圓 重點我胃腩都收埋上胸 我講俾fd聽 個個都唔信 俾佢地一摸 個個都驚訝
搵左好耐先搵到間合身的bra 舖, 70b

姫思娜:買正價台灣矯型bra 會有得試同多款啲揀,二百頭就有一個;長期有台灣的半價櫃,但就無得試,100元一個,真心抵,但就無咩靚款,知道自己咩碼就買一兩個,同正價間住著
買台灣款好了,made in Hong Kong 都 ok,, made in China就唔推介

蒂伊美:二百幾至三百幾一個,通常在千色店入面,大部份都係台灣款,多到唔知點揀,新款,可愛款,淨係肉色款都有好多,齊碼

香港工業中心太陽城1樓:都有幾間賣台灣bra ,因爲太細間唔好意思去試同問價,店的空間同hafina 有得揮

真係有平靚正的bra, 唔洗起ig shop , 68到亂買, 唔洗去bodibra俾人係噤拉緊肩帶去托胸

真心hafina除左元朗同粉嶺grand d 其他都好細,都係推薦絲打去元朗
邊個牌子有多啲無鐵線既BRA揀

每次講親bodibra
啲人都淨係識話佢碼數打飛機
係就係事實
但啱著同著得好咪得
我自己就覺得負擔到嘅都可以試下
撇除碼數 自己望落去係豐滿左嘅
(有fd都話過個背好似薄左 胸又大左
但第一次去試真係問清楚自己係咪著得舒服
佢啲懶pro嘅口吻真心會令你越買越多
邊個講話好都假嘅
自己去試完舒服先係真嘅

上個月先係mm買左3個新bra
如果bodi bra同mm輪住戴會唔會影響bodibra功效

Same question
我今日係mm買左兩個
如果mm同satami輪住著係咪真係有影響
沙田個mm姨姨叫我唔好再著其他牌子 話會慢啲

其實我又真係覺得mm托得幾好
不過又想試下bodibra

仲有冇絲打想買bodibra? 因為我用唔晒...
可以半價用membership d 錢!姐係$300可以買$600既bra ah

想!
最近唸住襯聖誕換Bra 睇到好多人介紹Hafina 又多blogger 推 唸過會5會佢地係買片 見佢地甘多ig 都睇過哂 突登山長水遠入去元朗果間 見到都有絲打推 好在先前預約左 買左65折package
感覺佢地真係有心幫我
5岩著5會推比我試 反而叫我5好哂錢買 好開心 原來呢度之前都有介紹過元朗間Hafina 之後朋友去過佢另外分店 就感覺麻麻

利申
一直買開莎娜美 braolaxxx都著過
好快鬆同無嘜變化 呢間d款真係好靚 矯型bra尼講 重點質料好實淨 托得好

有無絲打都著緊?佢個束褲同腰封有無人著緊?
屌大家咪撚去葵廣間mm
d staff西撚到仆街 態度勁惡 睇唔啱冇我size就焗鳩我要個大size再改個圍
一路試就一路sell sell sell
一話試唔啱就即刻西撚哂
唔啱都要幫你買?得你一間bra shop咩屌你老母

建議耳仔軟既絲打唔好自己去 blacklist!!!
有著hafina件塑身衣
Package 38折換 堅抵
千1蚊買到B牌質素!
咩staff呀
今日買完無野喎
mm好咩 咁多人著 我著過鋼圈好窄 格硬逼事業線咁
我岩岩都blacklist左呢間野
做起左之後越黎越差
決定轉投其他牌子
而家去緊hafina
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞