絲打一齊入黎討論bra舖

794 回覆
27 Like 4 Dislike
但係我係mm買,佢得兩個扣,平時帶開3-4個扣,所以唔敢買太多,只係買左一個試下
Lm
Laanaa都唔齊碼既,成間鋪得5-6個款岩size🤐
靚個啲全部無size😭
但係我係mm買,佢得兩個扣,平時帶開3-4個扣,所以唔敢買太多,只係買左一個試下

Mm有冇4扣 我著開satami想轉下款
半年要換哂啲bra 都好金下

我本來都係著開satami,見佢地講到m好好所以去試下,好似全部都係兩扣

我本來都係著開satami,見佢地講到m好好所以去試下,好似全部都係兩扣

唔係喎 我岩岩轉左mm 都係3扣既
係有一個2扣我唔太中意
不過戴左3個星期到都覺得幾舒服同托得幾好
我而家都係着緊bodi bra加小背心,都着左1年幾。
不過着bodibra之前係着rm果啲包勁多既bra,着慣呢一種bra,再着bodibra無咩大問題。

我之後都燒左我個fd 買bodibra,佢一開頭着都覺得唔舒服,因為佢着開68。

我都諗住用晒啲package之後轉會。我去過太子果間bodibra,之後去九龍灣果間,個姐姐專業好多,不過買得bodibra就唔可以懶,真係最少一個月去check一次。
不過着bodibra之前係着rm果啲包勁多既bra,着慣呢一種bra,再着bodibra無咩大問題。

我之後都燒左我個fd 買bodibra,佢一開頭着都覺得唔舒服,因為佢着開68。

我都諗住用晒啲package之後轉會。我去過太子果間bodibra,之後去九龍灣果間,個姐姐專業好多,不過買得bodibra就唔可以懶,真係最少一個月去check一次。

bodibra好唔好?
我其實有啲想著,不過之前同佢老細有啲拗撬
但為左個胸都想幫襯
有無咩用後感?

bodibra好唔好?
但為左個胸都想幫襯
有無咩用後感?

我自己覺得幾好,我唔知係咪心理作用,覺得個胸無bra托住,都挺左少少, 但肯定就係背啲肉有番番去個胸到,因為你每日都會撥番啲肉入去,你會feel到後面愈來愈薄
我買小背心係因為有寒背咋,有著小背心,個人一唔坐直就唔舒服

Btw我想知絲打平時著一字膊果啲著咩bra,因為試左好多間,買細啲個碼,都係唔貼好易跌

利申32D

我買嗰d全部3個扣啵
著緊RM
著左年幾 真係好好著
不過好似好快鬆
我背脊冇肉 個個見到都話我好瘦
所以試果陣已經要扣到最埋
用左一排就扣到最入都鬆
要自己拆最開個扣再聯到最入
cup岩岩好但背脊唔係好岩
唔知轉唔轉牌子好 mm舖頭全部都好遠
著緊70D

bodibra好唔好?
但為左個胸都想幫襯
有無咩用後感?

每次講親bodibra
啲人都淨係識話佢碼數打飛機
係就係事實
但啱著同著得好咪得
我自己就覺得負擔到嘅都可以試下
撇除碼數 自己望落去係豐滿左嘅
(有fd都話過個背好似薄左 胸又大左
但第一次去試真係問清楚自己係咪著得舒服
佢啲懶pro嘅口吻真心會令你越買越多
邊個講話好都假嘅
自己去試完舒服先係真嘅

bodibra好唔好?
但為左個胸都想幫襯
有無咩用後感?

每次講親bodibra
係就係事實
但啱著同著得好咪得
邊個講話好都假嘅
自己去試完舒服先係真嘅

上個月先係mm買左3個新bra
如果bodi bra同mm輪住戴會唔會影響bodibra功效
買過bodibra , Satami
勒到好痛, 頂唔順

最後都買返sixtyeight
我係一間ig shop買 好好著 好舒服
店主可以一眼睇出你著咩size 佢係讀內衣設計
係台灣功能內衣
原本著D cup 收副乳而家著到32F
真係好好著又好舒服

求名
J大可以戴咩bra?

如果bodi bra同mm輪住戴會唔會影響bodibra功效

Bodibra 我個陣都係買左兩個
兩個都洗哂係著啲兩排扣架添
我諗係無日日著咁快見效掛
真係好睇人 有fd著左成年都無用
仲有 其實mm係邊有
尋日第一次係mm買 買左三個
之前著開satami 想試下新野
但好蠢 無叫我個frd一齊黎幫我用學生優惠 搞到好似買貴左好多 埋單千二蚊

Satami同mm講都唔同 satami話我唔啱著有墊 mm就拎有墊俾我

mm試上身覺得同satami無咩分別 無話特別舒服
不過試身咁短時間未試清楚 要著一排先知

Bodibra 我個陣都係買左兩個
兩個都洗哂係著啲兩排扣架添
我諗係無日日著咁快見效掛
真係好睇人 有fd著左成年都無用
仲有 其實mm係邊有

遲下出糧去買返2個bodibra先
想改善下背脊啲肉
mm沙田 葵芳 灣仔 尖沙咀山林道有
轉mm之前我戴braologie,背脊啲肉包得幾好 但好快鬆
mm反而包背脊肉無咁好
得A cup係咪求其買68就算

bodibra好唔好?
但為左個胸都想幫襯
有無咩用後感?

我自己覺得幾好,我唔知係咪心理作用,覺得個胸無bra托住,都挺左少少, 但肯定就係背啲肉有番番去個胸到,因為你每日都會撥番啲肉入去,你會feel到後面愈來愈薄
我買小背心係因為有寒背咋,有著小背心,個人一唔坐直就唔舒服

Btw我想知絲打平時著一字膊果啲著咩bra,因為試左好多間,買細啲個碼,都係唔貼好易跌

利申32D

我係satami買左個可以拆帶既bra,2xx一個
買mm千奇唔好去葵芳 垃圾到仆街

bodibra好唔好?
但為左個胸都想幫襯
有無咩用後感?

每次講親bodibra
係就係事實
但啱著同著得好咪得
邊個講話好都假嘅
自己去試完舒服先係真嘅

Same question
我今日係mm買左兩個
如果mm同satami輪住著係咪真係有影響
沙田個mm姨姨叫我唔好再著其他牌子 話會慢啲

每次講親bodibra
係就係事實
但啱著同著得好咪得
邊個講話好都假嘅
自己去試完舒服先係真嘅

Same question
我今日係mm買左兩個
如果mm同satami輪住著係咪真係有影響
沙田個mm姨姨叫我唔好再著其他牌子 話會慢啲

其實我又真係覺得mm托得幾好
不過又想試下bodibra
著緊mode marie
真係幾好著
開頭去買一入去佢一望就知我咩size
我會同佢講我想要啲咩功能 佢會拎幾款畀你試
佢會入黎幫你望下啱唔啱size 會幫你較bra 帶
仲會教你撥返好啲肉
嗰次佢仲問我介唔介意幫我撥埋
我話Ok 佢就伸隻手黎撥

我係喺山林道果間買 間野係細左少少
不過佢啲bra 真係推到背脊啲肉同收返啲副乳
價錢其實都唔係太貴 因為一個bra 都著到一兩年
嗰陣買好似400~500
買夠1000仲join 埋會員下次有折
暫時到而家我都係買左兩個輪流著
都心郁郁想去買多兩個

同埋bra 一定要用手洗先著得耐
記得一定唔可以落柔順劑
之前做過bra trading 柔順劑會令到啲橡筋鬆得好快
亦都唔好畀太陽暴曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞