絲打一齊入黎討論bra舖

794 回覆
27 Like 4 Dislike
求問香港除了satami同bodibra外 有冇大過g杯的bra賣?

MM 都有 G cup
求問香港除了satami同bodibra外 有冇大過g杯的bra賣?

Braologie,聽人講佢係度身訂做,不過料就satami好

bodibra 唔足碼 佢嘅g 可能得其他brand e 咁
satami 我H 都係得兩三個款 都無乜得揀
巴打比意見
Blablabra d課好sexy
唔知間野係咪咁串
巴打比意見
唔知間野係咪咁串

但係一睇就知功能唔好
巴打比意見
唔知間野係咪咁串

最大得C...
成班男人老狗係度買bar

本身中學D
俾男朋友揸到變E 想鬧佢
木瓜都得㗎

我同而家個男朋友一齊果陣d
而家h

唔介意嘅話
可唔可以講下有咩手法
有冇絲打帶triumph

帶過,超唔舒服!個時係貪特價買,點知最後dum哂

bodibra 唔足碼 佢嘅g 可能得其他brand e 咁

其實satami係咪個碼係足碼,我32f我都震驚左好耐,都唔知係咪岩

唔介意嘅話
可唔可以講下有咩手法

無咩手法 男人果種獸性大大力揸
我次次俾佢揸完都爆微絲血管

其實satami係咪個碼係足碼,我32f我都震驚左好耐,都唔知係咪岩

satami 算係足碼
巴打比意見
唔知間野係咪咁串

但係一睇就知功能唔好

咁有冇d功能好又sexy 想增添情趣
Mm 山林道 may姐 洗唔洗預約?佢有無邊幾日係唔開工?
細圍 香港得peach john
最近發現左Bradelis NY
細圍功能內衣 好開心
巴打比意見
唔知間野係咪咁串

但係一睇就知功能唔好

無 功能好就係粗肩帶粗背帶
你會唔會覺得呢啲bra sexy?
要sexy 嘅扑野果下著情趣算啦
平時就咪搞
細圍功能內衣 好開心

仲要款靚
最衰係香港冇門市
只可以係台灣網購過來
巴打比意見
唔知間野係咪咁串

但係一睇就知功能唔好

買俾女朋友?要情趣咪買d sexy bra專係臨訓前著著,出街咪帶番個功能囉
細圍功能內衣 好開心

仲要款靚
最衰係香港冇門市
只可以係台灣網購過來

無門市硬係覺得好易伏

MM 都有 G cup

最好有h~i 但我發覺好難搵

satami h 我唔啱著…
會四波太郎…

MM 都有 G cup

最好有h~i 但我發覺好難搵

原來呢到好多大 cup 絲打
細圍功能內衣 好開心

仲要款靚
最衰係香港冇門市
只可以係台灣網購過來

無門市硬係覺得好易伏

細圍65真係冇辦法
有冇絲打有推介
Mm全名係咩?邊到買?

Mode Marie

Thanks btw我地個ac名

識食啵絲打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞