絲打一齊入黎討論bra舖

794 回覆
27 Like 4 Dislike

我係入到去 見到有個姨姨
之後好尷尬咁問:請問係咪may姐
跟住佢話係 再問我係咪第一次黎買
之後佢會問你咩size
你都可以請佢幫你度下
咁佢就幫我揀左個比我試
佢仲會話你知姿勢邊度唔好
又教你撥返d肉

唔該晒 姿勢唔好係企姿?

對啊
佢教我應得點企
但好難改咁多年既習慣

之前睇高登推,一直都係去山林道,佢話我企到個肚凸出黎,又係教我企。個個去佢都係教人企
不過我覺得mm啲款唔係好收到副乳。
利申:着左3年,水袋、無鋼圈、modern girl 都買過。

之後星期日去左元朗Yoho 附近間Hafina, 開頭睇ig見到,原來佢地係有實舖先有ig.. 調返轉黎

有無鋼圈有無痕,舒服度同mm差唔多,但佢包副乳位多啲,背都包得好,碼都準,同埋平好多
依家仲有做買二送一,計返二百幾蚊件矯型,都幾抵。
個sales 都幾pro 教我撥胸,佢舖頭仲有美容推胸好似好專業,咁多間分店得呢間有美容做埋。

利申 真金白銀買,無利益瓜葛,會員乜都唔係
為免被話打手,就唔po ig.

好似唔錯唔呢件
我明 有時真係想分D胸部比班friend 比男友定期搓下情況好似有好轉

之後佢會問你咩size
你都可以請佢幫你度下
咁佢就幫我揀左個比我試
又教你撥返d肉

對啊
佢教我應得點企
但好難改咁多年既習慣

之前睇高登推,一直都係去山林道,佢話我企到個肚凸出黎,又係教我企。個個去佢都係教人企
利申:着左3年,水袋、無鋼圈、modern girl 都買過。

之後星期日去左元朗Yoho 附近間Hafina, 開頭睇ig見到,原來佢地係有實舖先有ig.. 調返轉黎

有無鋼圈有無痕,舒服度同mm差唔多,但佢包副乳位多啲,背都包得好,碼都準,同埋平好多
個sales 都幾pro 教我撥胸,佢舖頭仲有美容推胸好似好專業,咁多間分店得呢間有美容做埋。

好似唔錯唔呢件

D 款okay 喎 係功能內衣黎講算
死垃圾Braologue d sales啲態度臭過屎水!
特登註個冊唻鬧呢間野

上去廿分鐘買一千幾蚊野仲要俾人白眼
錢我唔係無 係睇你有無本事賺
Full paid俾晒囉我DLLM
成個月乜L消息都無打上去問

未試過咁無禮貎咁俾人"得"
問左兩句就發脾氣大大聲負負氣氣咁應人, D你 你估你有L寶呀?
發個客脾氣學咩野人做ACCT
話wtsapp左我喎 On 99 ga? 我日日部住個wtsapp我會收唔L到?
擺明係你sd錯電話啦D__; 個客full paid 晒就咁一個wtsapp通知就叫通L知左, 電話無, email無, voice msg 無, 擺明full paid 晒你攞唔攞你死你事

正PK

野我就未事, 不過各位sis有錢掟都唔扺俾呢間PK sales賺
On L 9
死垃圾Braologue d sales啲態度臭過屎水!
特登註個冊唻鬧呢間野

上去廿分鐘買一千幾蚊野仲要俾人白眼
錢我唔係無 係睇你有無本事賺
Full paid俾晒囉我DLLM
成個月乜L消息都無打上去問

未試過咁無禮貎咁俾人"得"
問左兩句就發脾氣大大聲負負氣氣咁應人, D你 你估你有L寶呀?
發個客脾氣學咩野人做ACCT
話wtsapp左我喎 On 99 ga? 我日日部住個wtsapp我會收唔L到?
擺明係你sd錯電話啦D__; 個客full paid 晒就咁一個wtsapp通知就叫通L知左, 電話無, email無, voice msg 無, 擺明full paid 晒你攞唔攞你死你事

正PK

野我就未, 不過各位sis有錢掟都唔扺俾呢間PK sales賺
On L 9

我係去尖沙咀果間; 態度由入去開始已經衰
我唔明點解我俾錢要唻受氣
返工受氣就人工包 點解我買野都要受氣呀??????????????????
貼錢買難受

之後佢會問你咩size
你都可以請佢幫你度下
咁佢就幫我揀左個比我試
又教你撥返d肉

對啊
佢教我應得點企
但好難改咁多年既習慣

好似唔錯唔呢件

想知ig

之後佢會問你咩size
你都可以請佢幫你度下
咁佢就幫我揀左個比我試
又教你撥返d肉

對啊
佢教我應得點企
但好難改咁多年既習慣

好似唔錯唔呢件

想知ig

http://instagram.com/grand.hafina
真金白銀非打手
今日去左hafina買
姨姨好有耐性詳細講解

對啊
佢教我應得點企
但好難改咁多年既習慣

好似唔錯唔呢件

想知ig

http://instagram.com/grand.hafina
真金白銀非打手

謝謝你
今日去左hafina買
姨姨好有耐性詳細講解

你去邊間?
我去過葵芳同元朗yoho附近嗰間,
葵芳嗰個姨姨hea 我 舖比較細,款好似娘啲,
元朗大好多,又多款啲,同埋有詳細講解,感覺路線唔同。
今日去左hafina買
姨姨好有耐性詳細講解

你去邊間?
我去過葵芳同元朗yoho附近嗰間,
葵芳嗰個姨姨hea 我 舖比較細,款好似娘啲,
元朗大好多,又多款啲,同埋有詳細講解,感覺路線唔同。

我去葵芳呀
姨姨無hea我,見我一舊雲揸唔定主意咁又俾好多建議我 不過款就真係少啲
諗住下次帶fd去元朗果間睇下,葵芳舖咁細企兩三個人都已經覺得迫
今日去左元朗 Hafina
原本諗住買兩個試下,再去搵May姐買兩個比教下
但一去到Hafina 已經係咁俾我試款,一望就話我咩size,同教我點帶
宜家又做緊買三送一,又買二送一咁
我都未講買幾多佢已經同我講你呢款要咩色
已經好似set好晒買幾多咁 完全冇還擊之力
最後兩千幾埋單 其實計返都係三百多啲一個,可以接受既 但要一買買咁多個,想試左先都唔得
亦有啲冇貨要等
最緊要有用就得 女人錢

佢仲講尋日都有個連登絲打去左
今日去左元朗 Hafina
原本諗住買兩個試下,再去搵May姐買兩個比教下
但一去到Hafina 已經係咁俾我試款,一望就話我咩size,同教我點帶
宜家又做緊買三送一,又買二送一咁
我都未講買幾多佢已經同我講你呢款要咩色
已經好似set好晒買幾多咁 完全冇還擊之力
最後兩千幾埋單 其實計返都係三百多啲一個,可以接受既 但要一買買咁多個,想試左先都唔得
亦有啲冇貨要等
最緊要有用就得 女人錢

佢仲講尋日都有個連登絲打去左

點解唔say no? 一定要買咁多?
佢無逼我買,都無狂sell 喎
留名

第2次去Yoho Hafina , 4個月背隻薄左好多
副乳收曬 去換size!
今次去d款仲靚左好多添 又洗錢

大約咩價錢到?

大約咩價錢到?

折左2,3百頭1個 功能內衣叫好抵著
留名

大約咩價錢到?

款式算ok
劉明

粉色幾靚啵!仲好似好抵咁
我上次去mm都想買深色 但驚著衫好易透 尤其夏天 所以都係買左淺粉同肉色

我上次去mm都想買深色 但驚著衫好易透 尤其夏天 所以都係買左淺粉同肉色

連登好似個個著mm 不過我都係著Hafina

連登好似個個著mm 不過我都係著Hafina

Hafina有冇得改65圍

大約咩價錢到?

好吸引 個副乳同背都好多肉
想問你地講既mm 係咪modemarie?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞