絲打一齊入黎討論bra舖

794 回覆
27 Like 4 Dislike
我由中學開始著矯形著左差唔多10年 絕對係買bra狂

Satami我個人覺得性價比唔高 佢係入唔同牌子既bra 有啲款會唔足碼 同埋洗幾個月啲料就開始鬆 價錢300-400一個 學生負擔唔起

RM試過入去試但無岩碼

Wacoal中學買過 上年都買過但係而家已經唔岩著 (肥婆無計) 乘托力麻麻 個形都麻麻 啲料係okay既 唔建議買 長期著個胸形會唔靚

Triumph買過一個 無乜大碼款 成間鋪入得一兩個F 無G 個款幾靚 包得都okay不過成五舊水

VS就唔好講喇 收皮喇 4年前thanksgiving見佢買一送一同個fd夾 洗兩次起毛粒嬲到震 而家唔岩著都唔捨得dum

Aerie AE內衣褲嗰條line 無矯形 不過有光面款 靚款既大碼數 有折既時候有概400蚊倒有兩個 夏天襯衫之選 個人認為啲料好過VS
佢既底褲都好舒服 有時27.5美金有7條

Mark and Spenser中學有著 係靚既 但無大碼同一定會著壞胸

葵芳最多野食嗰層有一間bra鋪 個姨姨幾專業 大概200蚊倒一個 比較負擔得起

放眼神州: 試過淘過個bra翻黎 好似係70幾人仔 喜出望外咁好著 矯形之外包得好仲要谷得好好 連老母都叫我幫佢淘翻兩個 壞處係有條粗到阿媽都唔認得懶係靚既蕾絲帶

絕對唔建議任何絲打長期著唔係矯形既bra 你覺得自己平唔洗㗰咁多錢你就著喇 矯形可以著到你由a變c

aerie幾好著 sunnie demi個條line
black friday官網買$320 2個

Buy 1 get 1 free
我最鍾意嗰個灰色俾我主人抓爛左
不過唔係特別push 但真係好舒服

雙12諗住淘個試 好撚平

依家先知有淘寶店!
莎娜美
bra點都唔好買平
平果d好易變形
最緊要形靚

正喎 之前係香港買左幾款幾好著 淘下同款唔同色先
冇追post
想問聲 mm全名係咩

正喎 之前係香港買左幾款幾好著 淘下同款唔同色先

Official??
冇追post
想問聲 mm全名係咩

你對上個reply 已經有...都唔洗追
冇追post
想問聲 mm全名係咩

你對上個reply 已經有...都唔洗追

見到了 sorry
上年買咗mm
但戴咗排已咇肉
問個姨姨佢話啱我 咁樣冇問題
但我戴比個bra搞到好唔舒服唔想再戴
上年買咗mm
但戴咗排已咇肉
但我比個bra搞到好唔舒服唔想再戴
我由中學開始著矯形著左差唔多10年 絕對係買bra狂

Satami我個人覺得性價比唔高 佢係入唔同牌子既bra 有啲款會唔足碼 同埋洗幾但個月啲料就開始鬆 價錢300-400一個 學生負擔唔起

RM試過入去試但無岩碼

Wacoal中學買過 上年都買過但係而家已經唔岩著 (肥婆無計) 乘托力麻麻 個形都麻麻 啲料係okay既 唔建議買 長期著個胸形會唔靚

Triumph買過一個 無乜大碼款 成間鋪入得一兩個F 無G 個款幾靚 包得都okay不過成五舊水

VS就唔好講喇 收皮喇 4年前thanksgiving見佢買一送一同個fd夾 洗兩次起毛粒嬲到震 而家唔岩著都唔捨得dum

Aerie AE內衣褲嗰條line 無矯形 不過有光面款 靚款既大碼數 有折既時候有概400蚊倒有兩個 夏天襯衫之選 個人認為啲料好過VS
佢既底褲都好舒服 有時27.5美金有7條

Mark and Spenser中學有著 係靚既 但無大碼同一定會著壞胸

葵芳最多野食嗰層有一間bra鋪 個姨姨幾專業 大概200蚊倒一個 比較負擔得起

放眼神州: 試過淘過個bra翻黎 好似係70幾人仔 喜出望外咁好著 矯形之外包得好仲要谷得好好 連老母都叫我幫佢淘翻兩個 壞處係有條粗到阿媽都唔認得懶係靚既蕾絲帶

絕對唔建議任何絲打長期著唔係矯形既bra 你覺得自己平唔洗㗰咁多錢你就著喇 矯形可以著到你由a變c

Bodi bra呢?上面有個絲話矯形唔錯喎

未試過 過兩日翻香港會去bodi同mm試下
同埋呢排上望睇緊邊度有大碼靚矯形 見一間大陸既好似唔錯 weekend會上去睇下
下個禮拜去日本都會睇下有無咩牌子好

我都會去台灣試下上面絲打講個隻
報告翻先
我琴日上左去大陸揾之前上網睇緊嗰間結果揾唔倒 去左第二間試 叫歌蘭莉 Gelanli
啲大碼款好簡單同啲色好正常 有深藍呀蝦粉紅呀Tiffany green黑色咁
但個價錢同satami買件差唔多 不過有3年保養 佢話洗鬆左扣到最入就拎翻去改同埋洗到鋼絲個形走左都可以拎去保養 總之就係有咩事都可以拎去整 賣服務咁囉

收背脊肉收得好好

收副乳好掂

最令我驚訝既係佢有個無鋼圈做到好似有鋼圈咁 谷得仲要幾勁下 不過無買 諗住買左一個試真啲先 始終唔著翻佢幾日唔知佢係咪真係舒服
買開satami又覺得佢啲款太核突不防揾個weekend上去試下

上面係係大陸買 下面係係莎娜美買 個人觀點與角度覺得邊個靚啲喇
上年買咗mm
但戴咗排已咇肉
但我比個bra搞到好唔舒服唔想再戴

上面靚啲
諗住下禮拜去mm
同埋樓上絲個個好似好貼邊 唔洗驚副乳走出黎
係深圳邊到買? 幾錢架
想問下有咩bra可以由AA視覺變成C
宜家望住佢兩粒釘好唔開胃

咩波波小姐
或者砵仔糕幫到你

我啱啱睇左你個po...

不如你試下努力啲揸大佢
留名
葛根粉係邊到可以買?

不如你試下努力啲揸大佢

今次真心
着bodibra一年幾
好唔襟着
好易鬆+殘
有幾個仲起毛粒
唔多覺個胸靚咗/大咗
但我覺得佢唔會著壞胸嘅,幫你keep住,冇improvement咁解啦
有無Sis 知日本邊到有平靚正Bra買?
28b著緊m&s non wired bra好舒服

不如你試下努力啲揸大佢

今次真心

真心架 好有用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞