絲打一齊入黎討論bra舖

794 回覆
27 Like 4 Dislike
Mm有無得買橋?(類似矯形背心)
細圍 香港得peach john
最近發現左Bradelis NY
細圍功能內衣 好開心

仲要款靚
最衰係香港冇門市
只可以係台灣網購過來

無門市硬係覺得好易伏

細圍65真係冇辦法
有冇絲打有推介

Umm其實我下圍都係65,但係我去satami都係照買70圍既,姐係32?因為都冇辦法,你戴32會唔會好鬆?

Satami都買過 一野係扣到最入
洗多兩洗 玩完
我真係ipad所以覺得著68都冇所謂

會愈帶愈細...我啲frd 話
細圍 香港得peach john
最近發現左Bradelis NY
細圍功能內衣 好開心

仲要款靚
最衰係香港冇門市
只可以係台灣網購過來

無門市硬係覺得好易伏

細圍65真係冇辦法
有冇絲打有推介

Mm有得改
我係去山林道個間

好多謝你話俾我知

有冇G ? 好難買
MM真心唔好著喎
個cup又唔足碼 好壓胸

唔係掛
有冇G ? 好難買

satami 有G mm 好似絲打都話有
MM真心唔好著喎

求問香港除了satami同bodibra外 有冇大過g杯的bra賣?

Braologie,聽人講佢係度身訂做,不過料就satami好

Cs好差
話係度身做,我諗應該係啲size分得細啲然後再跟返你修改

話買七個戴一年,半年啲肩帶都開始淆

一定要一次過買7個?我個係poly讀內衣設計既frd話satami既料比braologie好,但係braologie有度身訂做,睇我取捨

聽完你咁講佢d料又真係好差,我satami既fra帶左半年仲好緊
有冇G ? 好難買

好貴
各位絲打 我訓先
聽日再傾
有冇G ? 好難買

好貴

細圍好難買啱 去日本掃
各位絲打 我訓先
聽日再傾

早抖

唔係掛

又無功能又無承托 dur 或者啲肉走位有幾奇
唔好以為細就唔會dur 又細又dur 先最核凸
利申見過
有冇啲岩ipad著 你地個個都咁大
MM真心唔好著喎

絲打咩 cup
我覺得都幾足 定你試細咗個 size?
求問香港除了satami同bodibra外 有冇大過g杯的bra賣?

Braologie,聽人講佢係度身訂做,不過料就satami好

Cs好差

一定要一次過買7個?我個係poly讀內衣設計既frd話satami既料比braologie好,但係braologie有度身訂做,睇我取捨

聽完你咁講佢d料又真係好差,我satami既fra帶左半年仲好緊

你個fd有無講mm點
有冇G ? 好難買

好貴

我做左member 有9折叫無咁傷...
之前都買左16xx
有冇啲岩ipad著 你地個個都咁大

大波岩著嘅細都會岩
因為大波難揀好多
一 定 係 Regina Miracle!!!!!
Signature line超好著

冇鋼圈系列

唔係掛

又無功能又無承托 dur 或者啲肉走位有幾奇
唔好以為細就唔會dur 又細又dur 先最核凸
利申見過

但覺得自己平所以唔使哂咁錢去買好既
然後開倉隨手執左幾個ck既
MM真心唔好著喎

絲打咩 cup
我覺得都幾足 定你試細咗個 size?

我買左70F 好壓胸 mm有G咩

Cs好差

其實你可以上去試,佢會有專人幫你,你試完再決定囉,順便探下啲料

唔一定買7個既,不過個陣佢建議我買7個戴一年睇下有冇改善咁
一個bra通常帶幾耐?以前買蔡太 佢話4個月玩完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞