絲打一齊入黎討論bra舖

794 回覆
27 Like 4 Dislike
買mm千奇唔好去葵芳 垃圾到仆街

有冇試過去灣仔新開果間買?唔知得唔得
認真勿笑
AA cup邊個牌子啱
mm如何
最好多款

上個月先係mm買左3個新bra
如果bodi bra同mm輪住戴會唔會影響bodibra功效

Same question
我今日係mm買左兩個
如果mm同satami輪住著係咪真係有影響
沙田個mm姨姨叫我唔好再著其他牌子 話會慢啲

其實我又真係覺得mm托得幾好
不過又想試下bodibra

我純粹係因為satami個幾個先買左兩個月
咁快唔著好肉痛

點垃圾法 尋日第一次買mm就係去左葵芳

吓 葵芬個Ivy好好喎 係個短頭髮戴眼鏡嘅姨姨嚟

上個月先係mm買左3個新bra
如果bodi bra同mm輪住戴會唔會影響bodibra功效

Same question
我今日係mm買左兩個
如果mm同satami輪住著係咪真係有影響
沙田個mm姨姨叫我唔好再著其他牌子 話會慢啲

其實我又真係覺得mm托得幾好
不過又想試下bodibra

我純粹係因為satami個幾個先買左兩個月
咁快唔著好肉痛

bodibra正垃圾又貴
認真勿笑
AA cup邊個牌子啱
mm如何

細胸無人理嗎
認真勿笑
AA cup邊個牌子啱
mm如何

細胸無人理嗎

有冇咁多大波絲打呀?

吓 葵芬個Ivy好好喎 係個短頭髮戴眼鏡嘅姨姨嚟

我都係搵ivy 唔覺得佢有咩問題喎
認真勿笑
AA cup邊個牌子啱
mm如何

細胸無人理嗎

個個大波嗎

細胸無人理嗎

個個大波嗎

我諗連鎖嗰啲bra 舖都有
我E 買黎買去都係果間
LM
一定要一次過買7個?我個係poly讀內衣設計既frd話satami既料比braologie好,但係braologie有度身訂做,睇我取捨

聽完你咁講佢d料又真係好差,我satami既fra帶左半年仲好緊[/quote]
Braologie個啲都唔叫度身訂做,入去試幾個相近size咋,試個陣又加啲水餃,再sell人買埋個水餃 好反感
Braologie 我試過覺得唔太好
著左4個月就即刻轉返Wacoal

Braologie D sales感覺好唔專業
為左開單明明唔岩你size都照攞比你
(我個frd就係咁中左伏,佢圍瘦過我但同我著一樣size )
去到佢一定sale你最貴個plan
買成5個bra再加長背心 因為佢d料好差好快變型
買多幾個先唔會比人發現 (我買左2個4個月就變型)

著Braologie果4個月 淨係覺得個bra好緊
同埋雞心位做得好高,成日會壓到有紅印 久久不散果種!
最後覺得對野愈著愈八字 bra又開始變型
就即刻轉返大牌子保平安算

十分認同 得個平字
之前有買mm 山林道may姐
但因為遠 懶 去咗bodibra
諗住買埋卡入面啲錢先再轉
bodibra個背心好緊 次次戴完都好痛 唔戴又曬咗
認真勿笑
AA cup邊個牌子啱
mm如何

細胸無人理嗎

aa cup絲打在此
啱啱去左mm 姨姨幫我度身同揀款 佢比70a我試 話個cup其實啱係個扣太鬆 要改窄
你或者可以去睇下(比佢睇下)可能係身瘦 未必係胸細
ipad留名
認真勿笑
AA cup邊個牌子啱
mm如何

細胸無人理嗎

aa cup絲打在此
啱啱去左mm 姨姨幫我度身同揀款 佢比70a我試 話個cup其實啱係個扣太鬆 要改窄
你或者可以去睇下(比佢睇下)可能係身瘦 未必係胸細

我都啱啱去完 姨姨好好人
買咗三個 好似好fit
咁就冇咗1100蚊
為咗個胸 冇法啦
我本身著開75b胸圍,前兩日去咗葵芳mm,,到買bra,IVy幾好人教完我點企又教我點帶bra同撥肉,仲有會睇下你有咩需要同要求再拎啲唔同嘅bra俾你試。買咗兩個,著咗兩日真係好緊,但個胸挺咗好多。佢話我本身應該著70C
有無絲會戴ck bra?
有無d再好d?
利申:買比女朋友純粹因為價錢比我感覺會舒服
成日都覺得mm既size比較大
有無絲會戴ck bra?
有無d再好d?
利申:買比女朋友純粹因為價錢比我感覺會舒服

當情趣內衣算啦
要好嘅就要用多啲錢 ,好似投資咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞