絲打一齊入黎討論bra舖

794 回覆
27 Like 4 Dislike
有冇平bra鋪頭介紹
仲係學生冇錢買bra
對波又八字又背又厚
就算男朋友覺得冇問題 都過唔到自己嗰關
有冇人試過Braologie?呢間同BodiBar邊間好啲?
利申 36D 八字波 想戴矯形改善下
上星期喺山林道mm一口氣買咗五個,希望有改善個胸型啦

Satami有朋友著,大家一齊換衫時偷望佢著出嚟嘅效果好滅火

你係咪去直接搵may姐?下個星期帶女友去

勸你唔好入埋去 間野好細 好尷尬
要豐胸真係唔可以食得太少
之前失戀暴瘦10磅
D跌到B 就算之後反彈20磅都係得番C
雖然好似無乜效果 但我會間唔中飲奶同食d芝士

我覺得食雞幾有用

食雞有無話咩部位好d?
同埋皮食唔食好 我好鍾意食架

我細個好鍾意食雞皮

我成日都食 我黎講好似冇用

食得雞多好易有乳癌

特別係雞頸同雞翼尖

頸真係唔夠膽食 尖。。就好好食

唔好食太多雞翼尖,我朋友因為太鐘意食雞翼尖,所以個胸入面生左粒纖維瘤,佢摸自己個胸時,發現有硬粒。
雞翼尖個位都有好多激素聚集
著開rm,
不過聽人講過PJ大cup數既款幾靚
跟住貪新鮮買左個
屌佢老母刮撚損左我架甩底
著左一次就冇掂過

佢個圍夠細岩我,但個杯好淺
Lin 都遮唔到

笑左

原來唔係淨係得我連lin都遮唔到
最中意女朋友著粉紅同淺色brabra
有咩推介

個啲我通常係見男友先著 都係啲ig shop/雜牌貪佢款靚
平時就唔好著呢啲啦
之前失戀暴瘦10磅

我覺得食雞幾有用

食雞有無話咩部位好d?

有時食 吉野家個啲會食 其他都唔太食
另外似豆漿 食cheese野都有用 我好鍾意食呢啲
而家鍾意封啲細舖買
上環有間幾好
個姐姐好有經驗
摸一摸會搵啱size嘅俾你
同埋真心唔貴
著左一排覺得自己個胸返返黎

邊間
細圍 香港得peach john
最近發現左Bradelis NY
細圍功能內衣 好開心

仲要款靚
最衰係香港冇門市
只可以係台灣網購過來

無門市硬係覺得好易伏

細圍65真係冇辦法
有冇絲打有推介

啱呀我都想大啲
但係食極都唔肥

我成撚日胃痛 食條毛

同志 仲要成日胃脹
以前中學著開bodibra 好似改善左駝背
但嫌啲款唔靚
後尾上淘寶淘bra 到以家仲著緊
想買啲唔太貴著得舒服既bra就算

另外想問下絲打波大係咪多數會八字波

我有少少 所以想買矯形bra
應該唔會成班麻甩佬傾買bra傾左十幾頁掛

如果係巴打識唔多bra野真係要拜下.
你地點睇男人入bra店同女朋友一齊揀bra?

上面有講
佢唔介意可以一齊搵 情趣黎
有冇人試過Braologie?呢間同BodiBar邊間好啲?
利申 36D 八字波 想戴矯形改善下

兩個都唔好
Satami/mm啦
巴留名學野
有冇平bra鋪頭介紹
仲係學生冇錢買bra
對波又八字又背又厚
就算男朋友覺得冇問題 都過唔到自己嗰關

如果有返咁上下大bra 都唔會平得去邊
我已經有得帶就算
一個都5xx
<blockquote>
如果跟呢個度法 我係AA cup
但去salami 買bra係著70B
即係點

A cup 至啱</blockquote>

Satami既bra係喂英國台灣,如果你睇美國就會細d

因為我當初知道自己個size,唔相信所以搵左好多網既chart自己度,都係同satami一樣

咁如果有人問你係咩cup ,你會答返bra size定 呢個chart 個size

我會用呢個chart,同satami度到出黎係一樣,所以我會講bra size
之前失戀暴瘦10磅

我覺得食雞幾有用

食雞有無話咩部位好d?

我細個好鍾意食雞皮

我成日都食 我黎講好似冇用

雞有雌激素 ,感覺食多d 有用
BTW 好多年前睇過個新聞男人豆漿當水飲變D Cup

唔好食咁多雞
我由細到大都好鐘意食雞翼 個胸都幾大既
但之後胸個到生左粒瘤,要做全麻割左佢
醫生話雞翼好多激素唔好食咁多,食得多易生瘤

我係發育時期鍾意食
同埋我又好遲黎m,中二升中三個暑假先黎
可能咁先大
但係到而家都好鍾意食
我好驚變g cup,感覺太誇張

唔介意嘅話
可唔可以講下有咩手法

無咩手法 男人果種獸性大大力揸
我次次俾佢揸完都爆微絲血管

+1
睇黎大力揸先有用

男友成日渣波真係會大啲

如果跟呢個度法 我係AA cup
但去salami 買bra係著70B
即係點

A cup 至啱

Satami既bra係喂英國台灣,如果你睇美國就會細d

因為我當初知道自己個size,唔相信所以搵左好多網既chart自己度,都係同satami一樣

咁bla bla bra呢

Bla bla bra 冇帶過唔知啵
但係呢個brand唔知點解感覺唔好
通常靚都好似唔好咁
咁你地訓覺著唔著 平訓好似好易變八字咁

唔會架 其實可以唔着就唔着
唔洗著足24小時 特別訓教唔好著
我因為咁大左半cup

本身平時就著satami
見到咁多絲打推
打算去買個mm試下比較下

從來都唔著住訓
但係我都冇變8字
著住訓應該好唔舒服囉
而家鍾意封啲細舖買
上環有間幾好
個姐姐好有經驗
摸一摸會搵啱size嘅俾你
同埋真心唔貴
著左一排覺得自己個胸返返黎

咩名有無地址?價錢大約幾多?thanks!
以前中學著開bodibra 好似改善左駝背
但嫌啲款唔靚
後尾上淘寶淘bra 到以家仲著緊
想買啲唔太貴著得舒服既bra就算

另外想問下絲打波大係咪多數會八字波

我有少少 所以想買矯形bra

但係我唔帶bra都會有gap,所以應該都算集中
戴開mm 跟住轉左戴都係台灣bra 既swear
覺得好著過mm 不過好少地方有
另外想要靚款既話我會旅行個陣去日本買
留名學野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞