絲打一齊入黎討論bra舖

794 回覆
27 Like 4 Dislike
以前中學著開bodibra 好似改善左駝背
但嫌啲款唔靚
後尾上淘寶淘bra 到以家仲著緊
想買啲唔太貴著得舒服既bra就算

另外想問下絲打波大係咪多數會八字波
細圍 香港得peach john
最近發現左Bradelis NY
細圍功能內衣 好開心

仲要款靚
最衰係香港冇門市
只可以係台灣網購過來

無門市硬係覺得好易伏

細圍65真係冇辦法
有冇絲打有推介

啱呀我都想大啲
但係食極都唔肥

我成撚日胃痛 食條毛

骨感係香港好受歡迎

著住衫就就話歡迎
除左衫咪又係比人笑你兩粒的只係用黎分前後

埋床唔俾我除bra
寧願揸舊海棉寶寶

海棉寶寶
多唔多絲戴厚pad同push up
我都無乜研究 都唔知邊啲先好

厚pad好唔自在呀
好耐之前68啲咁靚買左番去越著越冇 仲要成日覺得裝假狗仲冇自信轉左peach john同uri la??? 一樣伏

機場絲打表示絕望
Satami有冇啲冇pad冇鋼圈款?
見咁多絲打推介咁岩要買新bra
想試下岩唔岩
但嫌啲款唔靚

唔係
睇你保養
btw 細都可以八字

如果跟呢個度法 我係AA cup
但去salami 買bra係著70B
即係點

A cup 至啱

Satami既bra係喂英國台灣,如果你睇美國就會細d

因為我當初知道自己個size,唔相信所以搵左好多網既chart自己度,都係同satami一樣
但嫌啲款唔靚

冇八字喎 八字關大細事架咩
我有努力按摩 仲好挺
細圍功能內衣 好開心

仲要款靚
最衰係香港冇門市
只可以係台灣網購過來

無門市硬係覺得好易伏

細圍65真係冇辦法
有冇絲打有推介

啱呀我都想大啲
但係食極都唔肥

我成撚日胃痛 食條毛

骨感係香港好受歡迎

著住衫就就話歡迎

胸可以裝, 腳係天生

大家就話 你係差左冇胸。。。
我表示 多謝曬喎
想試下岩唔岩

有架!好似
Braologie 我試過覺得唔太好
著左4個月就即刻轉返Wacoal

Braologie D sales感覺好唔專業
為左開單明明唔岩你size都照攞比你
(我個frd就係咁中左伏,佢圍瘦過我但同我著一樣size )
去到佢一定sale你最貴個plan
買成5個bra再加長背心 因為佢d料好差好快變型
買多幾個先唔會比人發現 (我買左2個4個月就變型)

著Braologie果4個月 淨係覺得個bra好緊
同埋雞心位做得好高,成日會壓到有紅印 久久不散果種!
最後覺得對野愈著愈八字 bra又開始變型
就即刻轉返大牌子保平安算
但嫌啲款唔靚

唔係
睇你保養
btw 細都可以八字

唔想咁八字
有咩保養方法
要豐胸真係唔可以食得太少
之前失戀暴瘦10磅
D跌到B 就算之後反彈20磅都係得番C
雖然好似無乜效果 但我會間唔中飲奶同食d芝士

我覺得食雞幾有用

食雞有無話咩部位好d?
同埋皮食唔食好 我好鍾意食架

我細個好鍾意食雞皮

我成日都食 我黎講好似冇用
有冇啲岩ipad著 你地個個都咁大

I know that feel sis..
Peach John
Satami 細cup厚墊 帶bra好似帶義乳

我都想有靚bra 帶

冇靚bra都算,義乳呢個形容實在太貼切

peach john其實ok
得ipad先有既福利來咖

人地壓到你個胸都唔好意思講其實只係壓到舊棉花

你地有好多可愛靚款wor
我識得自己買bra以來都無福消受
當你望住自己個櫃桶永遠都係得同一個款連色都冇得揀嘅時候 個種痛冇人明白

我寧願一世帶肉色阿婆Bra

有時會諗 如果我係男人次次除嘅bra都係同一個款同一隻色又真係幾冇癮……
真係single都唔好問點解

最後咪又係除撚左佢

其他costume都係同樣原理

有時d男人心諗咪撚攪咁多野
只係想一杆入洞
但嫌啲款唔靚

冇八字喎 八字關大細事架咩
我有努力按摩 仲好挺

我男朋友就話我好挺 但我自己就唔覺
有冇啲岩ipad著 你地個個都咁大

I know that feel sis..
Peach John
Satami 細cup厚墊 帶bra好似帶義乳

我都想有靚bra 帶

冇靚bra都算,義乳呢個形容實在太貼切

peach john其實ok
得ipad先有既福利來咖

人地壓到你個胸都唔好意思講其實只係壓到舊棉花

你地有好多可愛靚款wor
我識得自己買bra以來都無福消受
當你望住自己個櫃桶永遠都係得同一個款連色都冇得揀嘅時候 個種痛冇人明白

我寧願一世帶肉色阿婆Bra

有時會諗 如果我係男人次次除嘅bra都係同一個款同一隻色又真係幾冇癮……
真係single都唔好問點解

最後咪又係除撚左佢

其他costume都係同樣原理

有時d男人心諗咪撚攪咁多野
只係想一杆入洞

有d 想拖出去威,有d 想自私食
想試下岩唔岩

好似係唔知C cup定D cup以上先係冇pad
細圍功能內衣 好開心

仲要款靚
最衰係香港冇門市
只可以係台灣網購過來

無門市硬係覺得好易伏

細圍65真係冇辦法
有冇絲打有推介

啱呀我都想大啲
但係食極都唔肥

我成撚日胃痛 食條毛

骨感係香港好受歡迎

著住衫就就話歡迎

埋床唔俾我除bra
寧願揸舊海棉寶寶

我男朋友個ex扑野真係唔肯除衫
一除就會見到個bra入面係空
著開Satami
著左年幾 成個背脊修返靚左好多
承托力幾好 我成日機洗都無點變型
300-400幾 但對得住呢個價錢
要豐胸真係唔可以食得太少
之前失戀暴瘦10磅
D跌到B 就算之後反彈20磅都係得番C
雖然好似無乜效果 但我會間唔中飲奶同食d芝士

我覺得食雞幾有用

食雞有無話咩部位好d?
同埋皮食唔食好 我好鍾意食架

我細個好鍾意食雞皮

我成日都食 我黎講好似冇用

食得雞多好易有乳癌
之前著開rm,係就係幾舒服又靚
但個胸好似愈分愈開同壓到好平
近排轉左雅芳婷,有冇絲打著過?

幾年前買過一次 啲姐姐好流 亂嚟嘅
之後冇再幫襯過

上次見佢做特價買左幾個
個阿姐唔願做咁問佢個個都話係功能bra
嬲嬲地自己揀慢慢試 試到啱再搵朋友幫眼先買
下次都係試mm or satami
<blockquote>
如果跟呢個度法 我係AA cup
但去salami 買bra係著70B
即係點

A cup 至啱</blockquote>

Satami既bra係喂英國台灣,如果你睇美國就會細d

因為我當初知道自己個size,唔相信所以搵左好多網既chart自己度,都係同satami一樣

咁如果有人問你係咩cup ,你會答返bra size定 呢個chart 個size
細圍功能內衣 好開心

仲要款靚
最衰係香港冇門市
只可以係台灣網購過來

無門市硬係覺得好易伏

細圍65真係冇辦法
有冇絲打有推介

啱呀我都想大啲
但係食極都唔肥

我成撚日胃痛 食條毛

骨感係香港好受歡迎

著住衫就就話歡迎

埋床唔俾我除bra
寧願揸舊海棉寶寶

我男朋友個ex扑野真係唔肯除衫
一除就會見到個bra入面係空

男友d ex 全部骨感雙腿,肉感路線覺得有壓力
多唔多絲戴厚pad同push up
我都無乜研究 都唔知邊啲先好

厚pad好唔自在呀
好耐之前68啲咁靚買左番去越著越冇 仲要成日覺得裝假狗仲冇自信轉左peach john同uri la??? 一樣伏

機場絲打表示絕望

我都叫做本身有啲嘅
但又有聽過其實push 個啲又唔好嘛

68個啲 好可怕 戴完好似無咗咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞