絲打一齊入黎討論bra舖

794 回覆
27 Like 4 Dislike
mm去山林道搵may姐好好人,幫你揀bra同改善姿勢
大size都有好多款揀

有無H?

應該有掛我得d,無留意h咁大喎

我見你話大size 都有 以為會知添
唔緊要啦唔該絲打

對我嚟講e都已經算大
以前去開蔡太, 但實在太撚遠+麻煩
想轉會 留名
mm去山林道搵may姐好好人,幫你揀bra同改善姿勢
大size都有好多款揀

Mm邊到有 九龍區近我啲
九龍灣好似好多賣bra
我覺得satami舒服過mm好多

2個都試
已破產
想轉會 留名

蔡太會俾佢鬧 唔想睇
想轉會 留名

蔡太會俾佢鬧 唔想睇

但價錢算係咁啦
最近初試bodibra, 好撚貴呀屌
想轉會 留名

蔡太會俾佢鬧 唔想睇

但價錢算係咁啦

bodibra 俾我嘅感覺就係on9
唔知點解
佢好似啲碼都係打飛機碼
想轉會 留名

蔡太會俾佢鬧 唔想睇

但價錢算係咁啦

我諗住同fd去bodibra
唔知點解
佢好似啲碼都係打飛機碼

岩喎Bodibra真係On9 貴到飛天不突止款又少 ($600左右一個bra 啲款唔靚料又唔係好 利申已經係正常大細32C都可以無乜款揀)
同埋啲Size吹到勁大 我C cup比佢吹到F
唔知點解
佢好似啲碼都係打飛機碼

岩喎Bodibra真係On9 貴到飛天不突止款又少 ($600左右一個bra 啲款唔靚料又唔係好 利申已經係正常大細32C都可以無乜款揀)

即刻唔去bodibra
同呃錢bra舖說不
唔知點解
佢好似啲碼都係打飛機碼

即刻唔去bodibra
同呃錢bra舖說不

果陣我仲比佢氹到買左卡 好似買左4000定6000 佢又係咁氹我買啲咩連身塑身衣 勁撚貴好似Around 2000(好似係) 都無撚用又唔舒服 我仲係學生咋屌 遲下著殘埋佢地真係轉牌子 佢個價貴到咁MM都買到啦
MM
三百幾四百蚊個 包哂又托得幾好
算多款 咩 size 都應該揀到
唔知點解
佢好似啲碼都係打飛機碼

我有朋友e 左右俾佢吹到I cup
同埋我好在意佢無得自己揀一定要佢啲顧問揀俾你
好似俾人湯咁
男人老狗戴bra
唔知點解
佢好似啲碼都係打飛機碼

即刻唔去bodibra
同呃錢bra舖說不

果陣我仲比佢氹到買左卡 好似買左4000定6000 佢又係咁氹我買啲咩連身塑身衣 勁撚貴好似Around 2000(好似係) 都無撚用又唔舒服 我仲係學生咋屌 遲下著殘埋佢地真係轉牌子 佢個價貴到咁MM都買到啦

屌 佢fb好多廣告好似幾好 搞到差啲中伏 多謝絲打提醒
男人老狗戴bra

認真討論
MM
三百幾四百蚊個 包哂又托得幾好
算多款 咩 size 都應該揀到

就mm
肥仔學人戴bra
Wacoal
著完個形真係靚咗集中咗
不過一個都成400-500蚊
我有朋友e 左右俾佢吹到I cup
同埋我好在意佢無得自己揀一定要佢啲顧問揀俾你
好似俾人湯咁

揀完塞比你試又係咁講岩架喇岩架喇 可能我份人細膽啦見佢個樣咁惡試左又唔敢唔買 咁就中左個世紀深伏了 後來張卡買剩嘅錢我都係格硬揀先揀得落手
肥仔學人戴bra

巴打死翻出去啦好嘛
有冇人著過be beauty?
Regina miracle好好著好舒服
唔知點解
佢好似啲碼都係打飛機碼

即刻唔去bodibra
同呃錢bra舖說不

屌 佢fb好多廣告好似幾好 搞到差啲中伏 多謝絲打提醒

呢句真, 吹到勁大size wtf
中咗伏, 唯有留名學嘢 下次再努力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞