絲打一齊入黎討論bra舖

794 回覆
27 Like 4 Dislike
有d 唔知邊間好 想有得check埋個胸
胸大成日腰痛 著邊種bra好啲
推薦mm 係貴d,但承托力真心好
巴打留名支持
satami 足碼
其實我係無得揀
男朋友同呀媽都笑我做乜買四個一模一樣嘅bra
巴打留名支持

又見

幾錢到 通常用幾耐
satami 足碼
其實我係無得揀

胸大真係無咩靚款
都係買開wacoal同satami 不過真係好貴
男人老狗戴Bra
satami 足碼
其實我係無得揀

胸大真係無咩靚款

我仲好記得個sales 姐姐都超唔好意思
佢拎左僅有嘅兩款
有款壓胸
結果 咪同一個款買買四個囉
都係買開wacoal同satami 不過真係好貴

5xx 好貴
一 定 係 Regina Miracle!!!!!
Signature line超好著
男人老狗戴Bra

男人也戴bra
mm去山林道搵may姐好好人,幫你揀bra同改善姿勢
大size都有好多款揀
MM喺荃灣有無?
其實係想個姐姐睇size睇得準 因為我自己唔識睇

同好
最鍾意著雙弧系列 好舒服
一 定 係 Regina Miracle!!!!!
Signature line超好著

我之前都係買rm,但轉左mm之後返唔到轉頭
大size都有好多款揀

有無H?
MM喺荃灣有無?
其實係想個姐姐睇size睇得準 因為我自己唔識睇

mm第一次買去搵may姐啦,佢睇size好準,但你要唔好介意佢會伸手入去幫你較位

MM 係幾好,女朋友戴得好舒服

佢34E
大size都有好多款揀

有無H?

應該有掛我得d,無留意h咁大喎
留名學野
大size都有好多款揀

有無H?

應該有掛我得d,無留意h咁大喎

我見你話大size 都有 以為會知添
唔緊要啦唔該絲打
建議咁多位絲打唔好戴 咁咪唔洗買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞