絲打一齊入黎討論bra舖

794 回覆
27 Like 4 Dislike
由細到大啲bra都係我媽求其幫我買
我year1先第一次自己出去bra舖度size買bra
然後戴regina miracle戴左年幾,
真心舒服,但八字波問題好似無明顯改善
mm係咪會work啲?
利申 32D

我當你16歲先發育 你都兩年幾三年整壞左個胸
而家俾返兩三年佢recover 唔過份姐
我自己咁覺得

咁你又啱 唔想以後都係八字波

我都係
用開瑪莎
由細到大啲bra都係我媽求其幫我買
我year1先第一次自己出去bra舖度size買bra
然後戴regina miracle戴左年幾,
真心舒服,但八字波問題好似無明顯改善
mm係咪會work啲?
利申 32D

我當你16歲先發育 你都兩年幾三年整壞左個胸
而家俾返兩三年佢recover 唔過份姐
我自己咁覺得

咁你又啱 唔想以後都係八字波

或者咁講你帶rm 有無覺得停止惡化先
有都係好開始黎
其實普通bra鋪都唔會係矯型
rm我都想試 換落幾舒服 可惜無65
啱啱收到msg, mm 正價貨品20% off 去到27/1/17
你班男人玩夠未
利申肥仔波有咩bra啱戴
你班男人玩夠未
利申肥仔波有咩bra啱戴

你班男人玩夠未
原句俾返你
啱啱收到msg, mm 正價貨品20% off 去到27/1/17

我都啱啱收到

我都啱啱收到

好彩去到一月

淨係會員定咩
好多打手

係咪剩係得會員有㗎

Mm既大size bra靚唔靚架?有冇好多款揀
同埋如果要改,洗唔洗額外俾錢
著開rm,
不過聽人講過PJ大cup數既款幾靚
跟住貪新鮮買左個
屌佢老母刮撚損左我架甩底
著左一次就冇掂過

笑左
我之前中學去undercover買,佢d鋼條突左出黎篤住我胳肋底,流血

頂,我都試過,果陣嚇死我,成條鋼條飛岀黎,搞到成個bra無左承托力
我由中學開始著矯形著左差唔多10年 絕對係買bra狂

Satami我個人覺得性價比唔高 佢係入唔同牌子既bra 有啲款會唔足碼 同埋洗幾但個月啲料就開始鬆 價錢300-400一個 學生負擔唔起

RM試過入去試但無岩碼

Wacoal中學買過 上年都買過但係而家已經唔岩著 (肥婆無計) 乘托力麻麻 個形都麻麻 啲料係okay既 唔建議買 長期著個胸形會唔靚

Triumph買過一個 無乜大碼款 成間鋪入得一兩個F 無G 個款幾靚 包得都okay不過成五舊水

VS就唔好講喇 收皮喇 4年前thanksgiving見佢買一送一同個fd夾 洗兩次起毛粒嬲到震 而家唔岩著都唔捨得dum

Aerie AE內衣褲嗰條line 無矯形 不過有光面款 靚款既大碼數 有折既時候有概400蚊倒有兩個 夏天襯衫之選 個人認為啲料好過VS
佢既底褲都好舒服 有時27.5美金有7條

Mark and Spenser中學有著 係靚既 但無大碼同一定會著壞胸

葵芳最多野食嗰層有一間bra鋪 個姨姨幾專業 大概200蚊倒一個 比較負擔得起

放眼神州: 試過淘過個bra翻黎 好似係70幾人仔 喜出望外咁好著 矯形之外包得好仲要谷得好好 連老母都叫我幫佢淘翻兩個 壞處係有條粗到阿媽都唔認得懶係靚既蕾絲帶

絕對唔建議任何絲打長期著唔係矯形既bra 你覺得自己平唔洗㗰咁多錢你就著喇 矯形可以著到你由a變c

Satami我個人覺得性價比唔高 佢係入唔同牌子既bra 有啲款會唔足碼 同埋洗幾但個月啲料就開始鬆 價錢300-400一個 學生負擔唔起

RM試過入去試但無岩碼

Wacoal中學買過 上年都買過但係而家已經唔岩著 (肥婆無計) 乘托力麻麻 個形都麻麻 啲料係okay既 唔建議買 長期著個胸形會唔靚

Triumph買過一個 無乜大碼款 成間鋪入得一兩個F 無G 個款幾靚 包得都okay不過成五舊水

VS就唔好講喇 收皮喇 4年前thanksgiving見佢買一送一同個fd夾 洗兩次起毛粒嬲到震 而家唔岩著都唔捨得dum

Aerie AE內衣褲嗰條line 無矯形 不過有光面款 靚款既大碼數 有折既時候有概400蚊倒有兩個 夏天襯衫之選 個人認為啲料好過VS

Mark and Spenser中學有著 係靚既 但無大碼同一定會著壞胸

葵芳最多野食嗰層有一間bra鋪 個姨姨幾專業 大概200蚊倒一個 比較負擔得起

放眼神州: 試過淘過個bra翻黎 好似係70幾人仔 喜出望外咁好著 矯形之外包得好仲要谷得好好 連老母都叫我幫佢淘翻兩個 壞處係有條粗到阿媽都唔認得懶係靚既蕾絲帶

絕對唔建議任何絲打長期著唔係矯形既bra 你覺得自己平唔洗㗰咁多錢你就著喇 矯形可以著到你由a變c

Bodi bra呢?上面有個絲話矯形唔錯喎
平胸嘅絲打好傷心,,除咗怕飛釘都唔知做咩要戴 bra
試過mm但改善唔到手臂肉可以點

其實我覺得單靠bra真係好難減手臂肉,好似以前我去蔡太到買個d橋,著左幾次就冇著

如果真係想減做局部運動仲實際

雖然我咩都冇做

舉下啞鈴仔或者入左水既水樽
Yoga都可以修到線條

打得多波粗左修極修唔返想死
試過mm但改善唔到手臂肉可以點

其實我覺得單靠bra真係好難減手臂肉,好似以前我去蔡太到買個d橋,著左幾次就冇著

如果真係想減做局部運動仲實際

雖然我咩都冇做

舉下啞鈴仔或者入左水既水樽
Yoga都可以修到線條

打得多波粗左修極修唔返想死

咁已經係肌肉 靠bra係收唔到
今日去左rm
做緊優惠滿600做八折
可以做埋會員
買左sport bra同signature既新款

有興趣既絲可以去望下
今日去左rm
做緊優惠滿600做八折
可以做埋會員
買左sport bra同signature既新款

有興趣既絲可以去望下

Target 買二送一

RM試過入去試但無岩碼

Bodi bra呢?上面有個絲話矯形唔錯喎

未試過 過兩日翻香港會去bodi同mm試下
同埋呢排上望睇緊邊度有大碼靚矯形 見一間大陸既好似唔錯 weekend會上去睇下
下個禮拜去日本都會睇下有無咩牌子好

RM試過入去試但無岩碼

aerie幾好著 sunnie demi個條line
black friday官網買$320 2個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞