絲打一齊入黎討論bra舖

794 回覆
27 Like 4 Dislike

唔好食咁多雞
我由細到大都好鐘意食雞翼 個胸都幾大既
但之後胸個到生左粒瘤,要做全麻割左佢
醫生話雞翼好多激素唔好食咁多,食得多易生瘤

我都好驚我會生cancer
細個可以自己鯨吞隻雞
媽媽aa 我H
姐係吸收左
真係唔知自己幾時生瘤
有冇啲岩ipad著 你地個個都咁大

I know that feel sis..
Peach John
Satami 細cup厚墊 帶bra好似帶義乳

我都想有靚bra 帶

冇靚bra都算,義乳呢個形容實在太貼切

peach john其實ok
得ipad先有既福利來咖

人地壓到你個胸都唔好意思講其實只係壓到舊棉花

你地有好多可愛靚款wor
我識得自己買bra以來都無福消受
當你望住自己個櫃桶永遠都係得同一個款連色都冇得揀嘅時候 個種痛冇人明白

68 peach john都買唔到啱
得黑白啊肉色啊咁都算多款咩
你地點睇男人入bra店同女朋友一齊揀bra?

大size 覺得老監
細圍 香港得peach john
最近發現左Bradelis NY
細圍功能內衣 好開心

下圍有冇65

就係有65 勁買 順風包郵
有無d係鐵線無咁易爛同變型
要豐胸真係唔可以食得太少
之前失戀暴瘦10磅
D跌到B 就算之後反彈20磅都係得番C
雖然好似無乜效果 但我會間唔中飲奶同食d芝士

我覺得食雞幾有用

食雞有無話咩部位好d?
同埋皮食唔食好 我好鍾意食架

我細個好鍾意食雞皮

我成日都食 我黎講好似冇用

食得雞多好易有乳癌

特別係雞頸同雞翼尖

頸真係唔夠膽食 尖。。就好好食

真係有朋友食得太多生cancer而家排期去割
ipad著咩好
我真係ipad所以覺得著68都冇所謂

Agger 同埋平呀!
Braologie 我試過覺得唔太好
著左4個月就即刻轉返Wacoal

Braologie D sales感覺好唔專業
為左開單明明唔岩你size都照攞比你
(我個frd就係咁中左伏,佢圍瘦過我但同我著一樣size )
去到佢一定sale你最貴個plan
買成5個bra再加長背心 因為佢d料好差好快變型
買多幾個先唔會比人發現 (我買左2個4個月就變型)

著Braologie果4個月 淨係覺得個bra好緊
同埋雞心位做得好高,成日會壓到有紅印 久久不散果種!
最後覺得對野愈著愈八字 bra又開始變型
就即刻轉返大牌子保平安算

個Sale好好人,個陣佢仲叫我fb投訴
佢幫我個雞心加左pad好舒服,不過料真係好快變型
wacoal好似著左兩次比風吹左落街
ipad著咩好

有時覺得點解要著
利申 ipad mini

如果跟呢個度法 我係AA cup
但去salami 買bra係著70B
即係點

A cup 至啱

Satami既bra係喂英國台灣,如果你睇美國就會細d

因為我當初知道自己個size,唔相信所以搵左好多網既chart自己度,都係同satami一樣

咁bla bla bra呢
咁你地訓覺著唔著 平訓好似好易變八字咁
RM(太子)啲sale好19,明明唔岩我size都塞大一碼俾我 叫我扣到最入咁著
人地三個扣係俾你著一排鬆咗,可以逐格扣入去
傻的嗎 一野就扣到最入咪好快殘

SaxxXXX(尖咀)啲sale又係好hea,幫我暴力撥肉 撥到勁痛

著緊MM
上星期喺山林道mm一口氣買咗五個,希望有改善個胸型啦

Satami有朋友著,大家一齊換衫時偷望佢著出嚟嘅效果好滅火
留名
上星期喺山林道mm一口氣買咗五個,希望有改善個胸型啦

Satami有朋友著,大家一齊換衫時偷望佢著出嚟嘅效果好滅火

你係咪去直接搵may姐?下個星期帶女友去
ipad著咩好

有時覺得點解要著

好想變大啲 升個cup就知足架啦
ipad著咩好

有時覺得點解要著

好想變大啲 升個cup就知足架啦

每一晚都會諗可能一覺訓醒第朝會大呢
我就係咁樣生存落去
咁你地訓覺著唔著 平訓好似好易變八字咁

唔會架 其實可以唔着就唔着
唔洗著足24小時 特別訓教唔好著
我因為咁大左半cup

本身平時就著satami
見到咁多絲打推
打算去買個mm試下比較下
留個靚名,由細到大老母都帶我去旺角啲濕鳩攤檔度買。而家22歲已經the哂又八字波 雖然男朋友話好好揸手,但自己望落去都唔舒服啦
帶左satami兩年
最近想轉braologie
有冇人帶過braologie?覺得點

我帶左半年
感覺幾好
副乳開始冇咁大
個胸冇咁走位
不過佢冇款揀,顏色都係得幾隻,同埋要著背心效果好好多

背心著過幾次,有呼吸唔到既感覺

短背心我要加扣,唔加唔掂
長款背心我又嫌佢鬆

Sales都西西地
著半年都無已經飛橡筋 可能太肥
短背心無料到
長背心又鬆
我係mm到買bra 佢話我c 今我又唔覺
到定佢地既c係咪真係c
無追哂post 想問有無絲打都有胸骨突嘅問題 雞心位好易比個bra頂到好痛
著咗Satami幾年 次次去都特登同佢講要低雞心嘅款 但都唔係次次買得啱
見你哋咁講想試吓mm 又或者有無其他牌子會多呢啲款 次次入親呢啲post都唔覺有人呻有呢個問題
MM 真心好著,
不過要細心D一個一個款試,
始終唔係個個款都啱自己
以自己E Size黎講,MM叫好多款揀了,
Sale又唔會Hard Sell,
好似同你傾計咁

題外話
收背收副乳,Bra只係輔助,
你係體脂多嘅唔做運動點戴都唔會變瘦
好似成日見D絲打狗衝買D咩修身褲修腰褲修手臂束套,
以為齋戴會變到Model咁Slim根本無可能

絲打想個胸挺D,副乳收快D,屁股翹D,線條靚D,
好推介你地買啱Bra同時做重訓,做下帶氧運動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞