絲打一齊入黎討論bra舖

794 回覆
27 Like 4 Dislike
講起bodi bra, 佢d 碼真係當笑話咁睇
有冇啲岩ipad著 你地個個都咁大

I know that feel sis..
Peach John
Satami 細cup厚墊 帶bra好似帶義乳
我真係ipad所以覺得著68都冇所謂

會愈帶愈細...我啲frd 話

唔係掛

又無功能又無承托 dur 或者啲肉走位有幾奇
唔好以為細就唔會dur 又細又dur 先最核凸
利申見過

但覺得自己平所以唔使哂咁錢去買好既
然後開倉隨手執左幾個ck既

我有d frd都係因為咁,所以連bra都唔帶只係著底衫,其實真係唔好
Regina Miracle 超舒服

Peach John

我都想有靚bra 帶
求問香港除了satami同bodibra外 有冇大過g杯的bra賣?

Braologie,聽人講佢係度身訂做,不過料就satami好

Cs好差
話係度身做,我諗應該係啲size分得細啲然後再跟返你修改

話買七個戴一年,半年啲肩帶都開始淆

一定要一次過買7個?我個係poly讀內衣設計既frd話satami既料比braologie好,但係braologie有度身訂做,睇我取捨

聽完你咁講佢d料又真係好差,我satami既fra帶左半年仲好緊

其實你可以上去試,佢會有專人幫你,你試完再決定囉,順便探下啲料

唔一定買7個既,不過個陣佢建議我買7個戴一年睇下有冇改善咁

但係感覺上去試,就有壓迫感冇得唔買咁
一個bra通常帶幾耐?以前買蔡太 佢話4個月玩完

正常3個月 保養得好啲 或者多幾個替換就半年都ok
我覺得
一個bra通常帶幾耐?以前買蔡太 佢話4個月玩完

正常3個月 保養得好啲 或者多幾個替換就半年都ok
我覺得

我會帶半年 因為真心貴

Peach John

我都唔明點解細cup 咁中意sip pad..
不過我識帶bra 果陣已經c
啲bra 嘅pad 都有得拆

Peach John

我都想有靚bra 帶

冇靚bra都算,義乳呢個形容實在太貼切
一 定 係 Regina Miracle!!!!!
Signature line超好著

冇鋼圈系列

其實 rm 係咩國家牌子,見佢個網冇寫
Size 有冇偏大 / 細
著開rm,
不過聽人講過PJ大cup數既款幾靚
跟住貪新鮮買左個
屌佢老母刮撚損左我架甩底
著左一次就冇掂過
用緊bodibra,應該係太肥所以多咗脂肪係胸
我都join咗4000個plan,呢家仲剩千幾,諗緊完哂啲錢轉會,求介紹
著開rm,
跟住貪新鮮買左個
著左一次就冇掂過

佢個圍夠細岩我,但個杯好淺
Lin 都遮唔到
帶左satami兩年
最近想轉braologie
有冇人帶過braologie?覺得點

我帶左半年
感覺幾好
副乳開始冇咁大
個胸冇咁走位
不過佢冇款揀,顏色都係得幾隻,同埋要著背心效果好好多
著開rm,
跟住貪新鮮買左個
著左一次就冇掂過

笑左
我之前中學去undercover買,佢d鋼條突左出黎篤住我胳肋底,流血
用緊bodibra,應該係太肥所以多咗脂肪係胸
我都join咗4000個plan,呢家仲剩千幾,諗緊完哂啲錢轉會,求介紹

好有健身會藉feel
MM真心唔好著喎
個cup又唔足碼 好壓胸

絲打咩 cup
我覺得都幾足 定你試細咗個 size?

我買左70F 好壓胸 mm有G咩

同你同 size 但我覺得 ok
個時個姐姐話有
著開rm,
跟住貪新鮮買左個
著左一次就冇掂過

Lin 都遮唔到

我都有一款係遮唔到Lin
但有另一款個cup好深好fit size 仲有G H
帶左satami兩年
最近想轉braologie
有冇人帶過braologie?覺得點

我帶左半年
感覺幾好
副乳開始冇咁大
個胸冇咁走位
不過佢冇款揀,顏色都係得幾隻,同埋要著背心效果好好多

我好懶著背心 我本來諗住唔買背心tim
求問香港除了satami同bodibra外 有冇大過g杯的bra賣?

Braologie,聽人講佢係度身訂做,不過料就satami好

Cs好差
話係度身做,我諗應該係啲size分得細啲然後再跟返你修改

話買七個戴一年,半年啲肩帶都開始淆

一定要一次過買7個?我個係poly讀內衣設計既frd話satami既料比braologie好,但係braologie有度身訂做,睇我取捨

聽完你咁講佢d料又真係好差,我satami既fra帶左半年仲好緊

其實你可以上去試,佢會有專人幫你,你試完再決定囉,順便探下啲料

唔一定買7個既,不過個陣佢建議我買7個戴一年睇下有冇改善咁

但係感覺上去試,就有壓迫感冇得唔買咁

買野試清楚好正常
幫我試嗰個好好人嫁
不過我要重申cs真係好垃圾
著開rm,
跟住貪新鮮買左個
著左一次就冇掂過

Lin 都遮唔到

笑左
著開rm,
跟住貪新鮮買左個
著左一次就冇掂過

Lin 都遮唔到

Haha我之前都試過,可以買d全杯,咁會好d,唔好買2/3杯
MM真心唔好著喎
個cup又唔足碼 好壓胸

絲打咩 cup
我覺得都幾足 定你試細咗個 size?

我買左70F 好壓胸 mm有G咩

同你同 size 但我覺得 ok
個時個姐姐話有

點解我問佢佢話冇G
買翻黎淨係著左兩次
著開rm,
跟住貪新鮮買左個
著左一次就冇掂過

Lin 都遮唔到

可以趁減價執平貨,因為實冇人買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞