絲打一齊入黎討論bra舖

794 回覆
27 Like 4 Dislike
要豐胸真係唔可以食得太少
之前失戀暴瘦10磅
D跌到B 就算之後反彈20磅都係得番C
雖然好似無乜效果 但我會間唔中飲奶同食d芝士

我覺得食雞幾有用

食雞有無話咩部位好d?
同埋皮食唔食好 我好鍾意食架

我細個好鍾意食雞皮

我成日都食 我黎講好似冇用

雞有雌激素 ,感覺食多d 有用
BTW 好多年前睇過個新聞男人豆漿當水飲變D Cup

唔好食咁多雞
我由細到大都好鐘意食雞翼 個胸都幾大既
但之後胸個到生左粒瘤,要做全麻割左佢
醫生話雞翼好多激素唔好食咁多,食得多易生瘤

我由細都大都好鐘意食雞翼 結果早熟個胸好快就唔大
而家成日俾男仔笑冇波
其實想問好耐
到底訓覺帶唔帶bra好呢
宜家有帶satami矯形bra 夜晚唔戴會唔會冇效果
一直覺得自己大細B
去咗peach john睇bra個sales幫我度完俾咗件65E我
我知pj係會大cup啲 想問下pj 65E=正常咩size
利申屋企冇尺
一直覺得自己大A細B
去咗peach john睇bra個sales幫我度完俾咗件65E我
我知pj係會大cup啲 想問下pj 65E=正常咩size
利申屋企冇尺
其實香港有冇地方買到i cup以上
去左tst冇搵may姐,有小小驚
今日去左tst mm,may姐真係好好
買左3個
留名
今日去左tst mm,may姐真係好好
買左3個

我都叫條女買左三個

唔該晒 姿勢唔好係企姿?

對啊
佢教我應得點企
但好難改咁多年既習慣

之前睇高登推,一直都係去山林道,佢話我企到個肚凸出黎,又係教我企。個個去佢都係教人企
不過我覺得mm啲款唔係好收到副乳。
利申:着左3年,水袋、無鋼圈、modern girl 都買過。

之後星期日去左元朗Yoho 附近間Hafina, 開頭睇ig見到,原來佢地係有實舖先有ig.. 調返轉黎

有無鋼圈有無痕,舒服度同mm差唔多,但佢包副乳位多啲,背都包得好,碼都準,同埋平好多
依家仲有做買二送一,計返二百幾蚊件矯型,都幾抵。
個sales 都幾pro 教我撥胸,佢舖頭仲有美容推胸好似好專業,咁多間分店得呢間有美容做埋。

利申 真金白銀買,無利益瓜葛,會員乜都唔係
為免被話打手,就唔po ig.

絲打,最下藍色嗰個我6月嗰陣係一間葵芳細鋪買咗,但因為唔想要pad所以買大咗少少,著過一兩次就冇著(因為真係有啲大),琴晚見到你個post之後手痕今朝攞返出黎著,竟然啱
你係咪覺得呢個bra幾好?係嘅話我就繼續帶 嗰陣買好似話係台灣牌子
利申,呢幾個月都帶緊satami

對啊
佢教我應得點企
但好難改咁多年既習慣

之前睇高登推,一直都係去山林道,佢話我企到個肚凸出黎,又係教我企。個個去佢都係教人企
不過我覺得mm啲款唔係好收到副乳。
利申:着左3年,水袋、無鋼圈、modern girl 都買過。

之後星期日去左元朗Yoho 附近間Hafina, 開頭睇ig見到,原來佢地係有實舖先有ig.. 調返轉黎

有無鋼圈有無痕,舒服度同mm差唔多,但佢包副乳位多啲,背都包得好,碼都準,同埋平好多
依家仲有做買二送一,計返二百幾蚊件矯型,都幾抵。
個sales 都幾pro 教我撥胸,佢舖頭仲有美容推胸好似好專業,咁多間分店得呢間有美容做埋。

利申 真金白銀買,無利益瓜葛,會員乜都唔係
為免被話打手,就唔po ig.

絲打,最下藍色嗰個我6月嗰陣係一間葵芳細鋪買咗,但因為唔想要pad所以買大咗少少,著過一兩次就冇著(因為真係有啲大),琴晚見到你個post之後手痕今朝攞返出黎著,竟然啱
你係咪覺得呢個bra幾好?係嘅話我就繼續帶 嗰陣買好似話係台灣牌子

所以我諗satami啲bra應該真係做到集中個效果,不過我呢幾個月肥咗少少

係呀幾好!
我都有keep住戴,打算用Hafina 取代mm。
始終佢平啲又有效,
Sales 都ok,

佢地話要包得多,同包少啲嘅兩款隔住着,
俾個胸有休息,又有修肉,先好。
佢都幾多分店,
我行過下荃灣葵芳元朗屯門,
元朗型點附近嗰間好似最大最齊款。
著左幾日mm
都覺得副乳麻麻地收到
背就幾好既

不過唔知點解著親mm就肩痛
係咪我既問題

我戴左幾個星期mm
夜晚除果陣發現成個bra shift 高左
係唔係條帶太緊?

另外我本身著開34B
去日本tutunana 買bra 佢地俾34D 我,
試果陣已經覺得鬆鬆地,
但個sales 話個杯係要有空位先岩,
俾d肉響入面發展
但返到香港,坐直就無問題,
但郁來郁去會睇到入面。。
有無人知係唔係買大左[/quote]

你去邊間mm
mm可能圍太鬆先走位
Tutuanna 離罩就杯太大
去元朗Hafina /mm may 姐/蔡太 嗰啲專業人到度下
或者叫佢地睇下size 啦!
我由細到大都係去開雅詩度買bra,唔知有無絲打一樣呢
個老闆娘好pro,隔住衫掂一掂就搵到岩size既bra比我,雖然都係日本既功能內衣,但款真係少左d...
想試下其他bra
一路聽朋友講satami幾好 前排買左個
但胸大少少都真係無咩款揀
真心想買多個同款唔同色
同埋真係好難可以搵到岩心水既bra
因為有好多試上身係好似壓平左個胸咁
係好多款都係咁 但bra又一定要試
但有時又驚試極唔岩會比sales黑面
今日去左買mm 一買就買左5個
由以前70C到今日要買70E
雖然我覺得佢d size偏大
mm真係好好著
今日去左買mm 一買就買左5個
由以前70C到今日要買70E
雖然我覺得佢d size偏大
mm真係好好著

你用左幾耐時間升兩個cup?
同埋有咩秘訣?

冇計過幾時變大 大約半年到啦 個bra feel到好逼
但我一直懶同埋覺得貴 拖到尋日先買
之前有用過d膏係令佢firm d
但我好懶 一排就冇用
再按摩下飲下豆漿
同埋呢期好似食得多左雞 唔知關唔關事
我覺得戴岩bra佢自己會將你d肉撥返好 所以就會大左
到底之前講果間ig shop係邊間
Rm今日開始做買2送1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞