絲打一齊入黎討論bra舖

794 回覆
27 Like 4 Dislike
成日都覺得mm既size比較大

我都覺
台灣bra啲碼數多數打飛機
C應該係a/b

我都覺
C應該係a/b

我又覺得無咁誇
我買rm買d 買mm就買e
留個名
利申絲

我都覺
C應該係a/b

我又覺得無咁誇

係大左1至2個碼
Embry form e
Mm f/g
留名買個靚bra
我本身wacoal同satami都有著
不過上兩星期行西九 見到間細舖有大size摸落啲料唔錯就試下 個老闆娘幾好 睇size幾準又教我點著
買左兩個矯型 好似都幾work 幾舒服 遲啲再入
不過上兩星期行西九 見到間細舖有大size摸落啲料唔錯就試下 個老闆娘幾好 睇size幾準又教我點著

有冇牌子?
幾錢到?

有冇牌子?
幾錢到?

牌子返去睇下答你
我買咗300一套普通矯型 都包得好好
不過再好啲嘅就好似要500蚊

我都覺
C應該係a/b

我又覺得無咁誇

我都係mm買e 但望返自己根本唔會咁大 應該得c
bodibra 俾我嘅感覺就係on9
唔知點解
佢好似啲碼都係打飛機碼

岩喎Bodibra真係On9 貴到飛天不突止款又少 ($600左右一個bra 啲款唔靚料又唔係好 利申已經係正常大細32C都可以無乜款揀)
同埋啲Size吹到勁大 我C cup比佢吹到F

即刻唔去bodibra
同呃錢bra舖說不

我都有買 本身以為400幾蚊 點知唔講價錢 買完個bra再格硬塞你買多個前綁既防駝背內衣托住600幾買塊布 埋單千幾蚊 仲要話已經特價左 帶到有傷痕好痛
上年喺舊登見到幾個絲推薦MM
真係好著 灣仔個auntie幾細心
之前收過sms話買二送一 買五送三
後悔無買多啲
上年喺舊登見到幾個絲推薦MM
真係好著 灣仔個auntie幾細心
之前收過sms話買二送一 買五送三
後悔無買多啲

下一次promo打算掃貨

有冇牌子?
幾錢到?

牌子返去睇下答你
我買咗300一套普通矯型 都包得好好
不過再好啲嘅就好似要500蚊

個牌子係woman secret
個牌仔寫made in Taiwan
LM
我有八字胸問題
著開bodibra 好似有啲效
但真係好貴
Mm改唔改善到八字胸?

我大細波好嚴重 好想改善 有冇絲大有類似問題/經驗係可以著bra改善到?
我有八字胸問題
著開bodibra 好似有啲效
但真係好貴
Mm改唔改善到八字胸?

我著mm改善到呀
我自己8字胸都幾嚴重 但係著mm著左一個月都ok

上個月先係mm買左3個新bra
如果bodi bra同mm輪住戴會唔會影響bodibra功效

Same question
我今日係mm買左兩個
如果mm同satami輪住著係咪真係有影響
沙田個mm姨姨叫我唔好再著其他牌子 話會慢啲

其實我又真係覺得mm托得幾好
不過又想試下bodibra

我純粹係因為satami個幾個先買左兩個月
咁快唔著好肉痛

bodibra正垃圾又貴

係喎 勁垃圾 又貴啲料洗幾洗就殘
我大細波好嚴重 好想改善 有冇絲大有類似問題/經驗係可以著bra改善到?

Hafina 得呀!
我脊椎側彎搞到都大細,
去埋推胸嗰啲就更加見效,
我去開近元朗站嗰間

Hafina 得呀!
我脊椎側彎搞到都大細,
我去開近元朗站嗰間

去望下先!咁推胸有冇推薦?

Hafina 得呀!
我脊椎側彎搞到都大細,
我去開近元朗站嗰間

去望下先!咁推胸有冇推薦?

嗰間啲姐姐有教我推
喺yoho 附近
有無啲無咁貴嘅但又幾舒服鋪頭介紹 仲係中學雞未有太大經濟能力
著緊之前朋友介紹嘅Chris Rina,但硬係覺得唔係好舒服咁..
利申對bra嘅野無乜認識
有無人試過wacoal 縮胸bra?
大胸著衫好難睇
有無人試過wacoal 縮胸bra?
大胸著衫好難睇

你幾大先?有大胸都想縮細
有無Sis 知日本邊到有平靚正Bra買?

仲去左第二間平野度買 叫Aimer feel 係原宿有
而家做緊買兩件有8折 我總共買左兩件bra三條底褲total係5500円 幾抵
碼數去到H 有啲款係日本碼 有啲款係正常碼 不過係靚高過實用性

有光面 著薄身tshirt一流

呢間推薦大家去開日本去睇下 又平又靚又有大碼 不過始終功能性唔高 唔好日日/長期著 所以買兩三個夏天著就夠

Aimer feel我係韓國outlet買過 第一次買啱size bra好舒服
但帶左3個月到就開始唔掂 托唔起又鬆好多
雖然話就話bra要3個月換一次
但邊有咁多錢
同埋我依家著mode marie3個月無較過都仲係咁好
所以aimer feel好似麻麻咁 不過料幾舒服 幾靚 百錢蚊都算抵屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞