絲打一齊入黎討論bra舖

794 回覆
27 Like 4 Dislike
要豐胸真係唔可以食得太少
之前失戀暴瘦10磅
D跌到B 就算之後反彈20磅都係得番C
雖然好似無乜效果 但我會間唔中飲奶同食d芝士
中學時老母迫我著bodibra
但依加都係買satami
因為冇咁貴,同有得免費改到最岩嘅圍

利申: 30
其實係咪個bra咩size個波就咩?
利申satami
之前失戀暴瘦10磅

我覺得食雞幾有用
Bodibra 咪撚買, 買撚左2 個中哂伏
肩帶不停跌, 佢話我動作大
我覺得連size 都未必岩, 我膊有39, 佢話我膊窄先會跌
我淘寶買個d 仲好過佢
講起我仲有個比佢拎左去改未拎番, 差唔多半年
利申satami

有絲打話satami足碼,所以係
有冇人試過戴Wacoal既運動型bra
我一戴已經超唔舒服
出完街個胸紅到一撻撻咁
好想搵到一d大size
着起個胸唔會拱哂出黎咁
有冇啲岩ipad著 你地個個都咁大

I know that feel sis..
Peach John
Satami 細cup厚墊 帶bra好似帶義乳

我都想有靚bra 帶

冇靚bra都算,義乳呢個形容實在太貼切

peach john其實ok
得ipad先有既福利來咖

人地壓到你個胸都唔好意思講其實只係壓到舊棉花
我想知樓上有絲打講嗰間ig shop咩名

Peach John

我都想有靚bra 帶

好好笑你好幽默,btw絲打幾歲
我想知樓上有絲打講嗰間ig shop咩名

我都想知

Peach John

我都想有靚bra 帶

Peach John

我都想有靚bra 帶

咁仲有得發育啦~~~
留名
Bodibra啲顧問姐姐
次次都勒到我膊頭有凹左嘅bra帶位
又不停sell背心同束衣

不過satami啲深色bra款真係唔多靚

我睇開一休覺得佢講得幾岩
雖然好殘酷
簡單啲講就係會隨你肥瘦而增大縮少果啲cup 數本身就唔屬於你

利申 試過暴瘦10磅都無縮波

Peach John

我都想有靚bra 帶

咁仲有得發育啦~~~

揸左好多年啦,都係咁
最中意女朋友著粉紅同淺色brabra
有咩推介
Rm正 料最靚超滑 push到
不過款小 只買黑色
/
wacoal 料ok but 超push
款多但有啲款好成熟
唔特價唔買(某幾間百貨定期做)
/
tutuanna 料靚 款多兼靚 少女啲
唔係款款push 無功能
同香港碼有啲唔同
/
the one好似都開左但應該無日本平
上次喺日本掃左bra連panties
港紙500/3set 超抵玩
/
triumph都ok 百貨公司特價先入手
款最成熟
/
中學細個胸小買乜都無所謂 舒服就得
我以前a唔鐘意鐵線bra un住哂添
胸有b/c 想push下就試下功能bra
但要有心理準備夏天好熱
關於功能bra的迷思:
改正胸型(副乳)同坐/企姿
運動 飲食都好有關係
講到尾就係肥膏黎
試問面對脂肪你點可以帶個bra就撥到上前胸?而個個位腋下夾住
諗下都知個忽肉係唔會因為帶bra而上前/無左
撥左上黎只係視覺錯覺
要練既係係你手臂 背肌
將佢變肌肉 做平板
副乳好自然會變肌肉
(唔係練到好似男人咁)
依家大返啲都唔會再想push到超集中focus咁
只會買靚+舒服既bra
利申satami

有絲打話satami足碼,所以係

睇落去對波冇咁大
可能我真係太瘦
之前失戀暴瘦10磅

我覺得食雞幾有用

食雞有無話咩部位好d?
同埋皮食唔食好 我好鍾意食架
細圍 香港得peach john
最近發現左Bradelis NY
細圍功能內衣 好開心

仲要款靚
最衰係香港冇門市
只可以係台灣網購過來

無門市硬係覺得好易伏

細圍65真係冇辦法
有冇絲打有推介

啱呀我都想大啲
但係食極都唔肥

Peach John

我都想有靚bra 帶

你地有好多可愛靚款wor
我識得自己買bra以來都無福消受
當你望住自己個櫃桶永遠都係得同一個款連色都冇得揀嘅時候 個種痛冇人明白
去泰國買啲bra好平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞