絲打一齊入黎討論bra舖

794 回覆
27 Like 4 Dislike
着bodibra一年幾
好唔襟着
好易鬆+殘
有幾個仲起毛粒
唔多覺個胸靚咗/大咗
但我覺得佢唔會著壞胸嘅,幫你keep住,冇improvement咁解啦

好彩無買 btw ching想要improvement可試mm
聽完想試mm同bodi bra
個人覺得rm唔係幾有用 同埋好快ware
一個bra通常帶幾耐?以前買蔡太 佢話4個月玩完

正常3個月 保養得好啲 或者多幾個替換就半年都ok
我覺得

三個月
要豐胸真係唔可以食得太少
之前失戀暴瘦10磅
D跌到B 就算之後反彈20磅都係得番C
雖然好似無乜效果 但我會間唔中飲奶同食d芝士

我覺得食雞幾有用

由細到大都鍾意食雞 有用過你飲木瓜奶
一個bra通常帶幾耐?以前買蔡太 佢話4個月玩完

我覺得

三個月

都好睇你點著嘅
一日著over 15個鐘同你淨係出街著都會有分別
不過正常時間係3~4個月就開始無當初咁好
係alert 你差唔多要換
一月去台灣買幾個Bradelis NY返黎試下
佢個網好pro咁
岩岩去左買MM...個碼同我之前也地方買有啲唔同
但頭先試真係幾好著...希望真係收到格肋底啲肉..
着bodibra一年幾
好唔襟着
好易鬆+殘
有幾個仲起毛粒
唔多覺個胸靚咗/大咗
但我覺得佢唔會著壞胸嘅,幫你keep住,冇improvement咁解啦

好彩無買 btw ching想要improvement可試mm

諗住考完試轉 mm / satami
試下邊個好
想買mm 有無好嘅舖介紹?
想買mm 有無好嘅舖介紹?

Tst山林道

我覺得

三個月

都好睇你點著嘅
一日著over 15個鐘同你淨係出街著都會有分別
不過正常時間係3~4個月就開始無當初咁好
係alert 你差唔多要換

女人錢
岩岩買左個satami普普通通都$488,而家買bra真係好貴

btw 見到好多人話bodibra唔好想幫佢平反一下
我著左佢個bra同背心3個月,真係升左cup
不過真心著得好攰,夏天既話真係著唔到,好似呼吸困難咁所以停左著,而家冬天會著番

同埋話佢啲碼唔準,我有問過sales其實你地係點計?佢話佢地係由C起跳
不過我覺得都冇所謂啦,佢揀岩我個size比我咪得,都係數字遊戲

但佢真係好貴,我應該只會著呢個,著到唔岩都唔會再買了,著satami keep住算
同埋樓上絲個個好似好貼邊 唔洗驚副乳走出黎
係深圳邊到買? 幾錢架

我係深圳既車公廟站步行街買 不過會展中心站都有分店
我記得一個大概300幾倒 有啲就唔洗300
有無Sis 知日本邊到有平靚正Bra買?

岩岩去完日本翻黎 買左4個bra
發現日本人唔著矯形因為佢地著塑身衣 佢地全罩杯係中年阿姨先著
我一入到伊勢丹問全罩杯 佢地即刻撒手拎頭話唔係我個年幾著
如果絲打你係香港買開600幾一個bra既話 你應該買得落手 因為百貨公司真係賣好貴
Wacoal副線(唔應該叫副線 佢其實係日本線至岩)都至少要600蚊港紙一個 但真係靚既 仲要有大碼

偷偷地係fitting room影左幾張

修副乳既效果就一個個 不過係幼帶夏天著衫岩哂 谷既效果都okay既

仲去左第二間平野度買 叫Aimer feel 係原宿有
而家做緊買兩件有8折 我總共買左兩件bra三條底褲total係5500円 幾抵
碼數去到H 有啲款係日本碼 有啲款係正常碼 不過係靚高過實用性

有光面 著薄身tshirt一流

呢間推薦大家去開日本去睇下 又平又靚又有大碼 不過始終功能性唔高 唔好日日/長期著 所以買兩三個夏天著就夠
有間台灣牌子Hafina 都幾好着,有好多無鋼圈矯型款,包得好好,又唔會壓胸,好舒服,好似話仲可以預防肩周炎。
一入山林道果間話may姐就ok?定係見到佢係店 先搵佢買好d?
行申: 去過灣仔果間,覺得sales 唔多pro 不過都買左個
一入山林道果間話may姐就ok?定係見到佢係店 先搵佢買好d?
行申: 去過灣仔果間,覺得sales 唔多pro 不過都買左個

我係入到去 見到有個姨姨
之後好尷尬咁問:請問係咪may姐
跟住佢話係 再問我係咪第一次黎買
之後佢會問你咩size
你都可以請佢幫你度下
咁佢就幫我揀左個比我試
佢仲會話你知姿勢邊度唔好
又教你撥返d肉
咁多男人戴bra

之後佢會問你咩size
你都可以請佢幫你度下
咁佢就幫我揀左個比我試
又教你撥返d肉

唔該晒 姿勢唔好係企姿?

之後佢會問你咩size
你都可以請佢幫你度下
咁佢就幫我揀左個比我試
又教你撥返d肉

對啊
佢教我應得點企
但好難改咁多年既習慣

之後佢會問你咩size
你都可以請佢幫你度下
咁佢就幫我揀左個比我試
又教你撥返d肉

對啊
佢教我應得點企
但好難改咁多年既習慣

之前睇高登推,一直都係去山林道,佢話我企到個肚凸出黎,又係教我企。個個去佢都係教人企
不過我覺得mm啲款唔係好收到副乳。
利申:着左3年,水袋、無鋼圈、modern girl 都買過。

之後星期日去左元朗Yoho 附近間Hafina, 開頭睇ig見到,原來佢地係有實舖先有ig.. 調返轉黎

有無鋼圈有無痕,舒服度同mm差唔多,但佢包副乳位多啲,背都包得好,碼都準,同埋平好多
依家仲有做買二送一,計返二百幾蚊件矯型,都幾抵。
個sales 都幾pro 教我撥胸,佢舖頭仲有美容推胸好似好專業,咁多間分店得呢間有美容做埋。

利申 真金白銀買,無利益瓜葛,會員乜都唔係
為免被話打手,就唔po ig.

對啊
佢教我應得點企
但好難改咁多年既習慣

之前睇高登推,一直都係去山林道,佢話我企到個肚凸出黎,又係教我企。個個去佢都係教人企
不過我覺得mm啲款唔係好收到副乳。
利申:着左3年,水袋、無鋼圈、modern girl 都買過。

之後星期日去左元朗Yoho 附近間Hafina, 開頭睇ig見到,原來佢地係有實舖先有ig.. 調返轉黎

有無鋼圈有無痕,舒服度同mm差唔多,但佢包副乳位多啲,背都包得好,碼都準,同埋平好多
依家仲有做買二送一,計返二百幾蚊件矯型,都幾抵。
個sales 都幾pro 教我撥胸,佢舖頭仲有美容推胸好似好專業,咁多間分店得呢間有美容做埋。

利申 真金白銀買,無利益瓜葛,會員乜都唔係
為免被話打手,就唔po ig.

著左幾日mm
都覺得副乳麻麻地收到
背就幾好既

不過唔知點解著親mm就肩痛
係咪我既問題
而家鍾意封啲細舖買
上環有間幾好
個姐姐好有經驗
摸一摸會搵啱size嘅俾你
同埋真心唔貴
著左一排覺得自己個胸返返黎

可唔可以講下啲鋪頭係邊 想去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞