絲打一齊入黎討論bra舖

794 回覆
27 Like 4 Dislike
上星期喺山林道mm一口氣買咗五個,希望有改善個胸型啦

Satami有朋友著,大家一齊換衫時偷望佢著出嚟嘅效果好滅火

你係咪去直接搵may姐?下個星期帶女友去

勸你唔好入埋去 間野好細 好尷尬

灣仔有間mm新開又係勁細間
搞到山林道果間我都唔想入去
我今年16歲 個胸開始發育 點量度咩cup數戴咩bra好?

利申:巴

利申:巴

最好就去絲推介嘅bra舖望望
發緊育可以去satami 大左有得換
想搵人check可以搵山林道may姐or蔡太
但我唔鍾意俾人指住黎鬧所以唔去蔡太

利申:

最好就去絲推介嘅bra舖望望
發緊育可以去satami 大左有得換
想搵人check可以搵山林道may姐or蔡太
但我唔鍾意俾人指住黎鬧所以唔去蔡太

認真左
隔離post 有sis 提出話satami 有偏細嘅情況
大家留意返
隔離post 有sis 提出話satami 有偏細嘅情況
大家留意返

Hello絲 謝提醒
有冇啲著完唔會升cup? 而且好用 價錢又唔高?
依家著緊sports bra 因為唔想睇落去好大咁

著完無現實咁大咪姐係壓胸
長期壓胸對個個胸好差

長期壓胸對個個胸好差

咁我應該要點
因為唔想睇落咁大
68 d bra真係害人不淺
好耐之前唔知 戴左兩個月度
本身已經冇乜既肉架啦 全部走哂去背脊 扁晒
之後轉satami 推番啲肉去前面
但就算用手洗 都起毛粒 絲打有冇方法保養得好d?

長期壓胸對個個胸好差

咁我應該要點
因為唔想睇落咁大

改變呢個諗法
你唔想睇落咁大可以著鬆身衫,而唔係咁樣用個bra 去壓細個胸

長期壓胸對個個胸好差

咁我應該要點
因為唔想睇落咁大

改變呢個諗法
你唔想睇落咁大可以著鬆身衫,而唔係咁樣用個bra 去壓細個胸

唔該絲打
咁知唔知有咩bra岩我依啲學生妹用
未用sports bra前用68 貪佢平
但佢最多得C
我見上面講個啲牌子都好似有升cup效果 但我唔想要

唔該絲打
但佢最多得C

其實唔係你真係無變有咁樣升級
而係本身你應該有嘅 走左位嘅 佢幫你矯正返咁解
咁易升到cup 就無咁多飛機場絲頭痛啦
btw satami,mm,wacoal都有大過c 嘅cup
如果真係無乜錢嘅可能等sogo 同wacoal 半次一次嘅sale 買
我以前都著開wacoal

唔該絲打
但佢最多得C

btw satami,mm,wacoal都有大過c 嘅cup
如果真係無乜錢嘅可能等sogo 同wacoal 半一次嘅sale 買

唔該絲打
但佢最多得C

如果真係無乜錢嘅可能等sogo 同wacoal 半一次嘅sale 買

唔該晒絲打
有冇絲打知RM通常幾時有sale?
想趁sem break帶媽媽去埋單

好似新年
時不時有買2送1

好似新年
時不時有買2送1

like佢地fb留意啦
我呢 度上下圍相減真係得a
但買bra 一定係c以上
Wacoal satami 都係
可能對波the

好似新年
時不時有買2送1

like佢地fb留意啦

Thanks! 唔知佢有fb
我呢 度上下圍相減真係得a
但買bra 一定係c以上
Wacoal satami 都係
可能對波the

講漏 馬莎都係
不過馬莎果啲真係唔好著
下圍65究竟可以去邊度買
暫時係知Peach John有 但好厚pad

我上樂天買

我都想大波啲呀
圍又細胸又細
成個小朋友咁
俾人話貧乳童顏幼齒
把聲仲要小學雞咁嘅款

x2
仲要冇米五
但我把細路聲講粗口好撚狠
有冇邊間係有30圍 ?聽人講satami齊碼又幾好著去左 但最細都係得32 雖然佢話可以幫我改 但始終想搵多幾款牌子比較下

我都係著satami買到最細圍都係鬆
e+著緊bradelis NY
台灣網購過來
屌 真心舒服 唔厚 lace軟bra
夢未以求

佢仲要係分3個step 去整靚你個胸型
著緊第一個step係收集d肉 之後係集中同提升 好撚吸引

唯一唔好係香港冇門市
有冇邊間係有30圍 ?聽人講satami齊碼又幾好著去左 但最細都係得32 雖然佢話可以幫我改 但始終想搵多幾款牌子比較下

我都係著satami買到最細圍都係鬆
e+著緊bradelis NY
台灣網購過來
屌 真心舒服 唔厚 lace軟bra
夢未以求

佢仲要係分3個step 去整靚你個胸型
著緊第一個step係收集d肉 之後係集中同提升 好撚吸引

唯一唔好係香港冇門市

Google搵唔到網購link 求名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞