絲打一齊入黎討論bra舖

794 回覆
27 Like 4 Dislike
Satami有冇啲冇pad冇鋼圈款?
見咁多絲打推介咁岩要買新bra
想試下岩唔岩

好似係唔知C cup定D cup以上先係冇pad

我D
搵日放假去望望先
要豐胸真係唔可以食得太少
之前失戀暴瘦10磅
D跌到B 就算之後反彈20磅都係得番C
雖然好似無乜效果 但我會間唔中飲奶同食d芝士

我覺得食雞幾有用

食雞有無話咩部位好d?
同埋皮食唔食好 我好鍾意食架

我細個好鍾意食雞皮

我成日都食 我黎講好似冇用

食得雞多好易有乳癌

特別係雞頸同雞翼尖
有冇人講下triumph呢個牌子?
之前失戀暴瘦10磅

我覺得食雞幾有用

食雞有無話咩部位好d?

我細個好鍾意食雞皮

雞有雌激素 ,感覺食多d 有用
BTW 好多年前睇過個新聞男人豆漿當水飲變D Cup
應該唔會成班麻甩佬傾買bra傾左十幾頁掛
之前失戀暴瘦10磅

我覺得食雞幾有用

食雞有無話咩部位好d?

我細個好鍾意食雞皮

食得雞多好易有乳癌

特別係雞頸同雞翼尖

頸真係唔夠膽食 尖。。就好好食
之前失戀暴瘦10磅

我覺得食雞幾有用

食雞有無話咩部位好d?

我細個好鍾意食雞皮

而我只會胃痛同肚屙
下圍65究竟可以去邊度買
暫時係知Peach John有 但好厚pad
有冇啲岩ipad著 你地個個都咁大

I know that feel sis..
Peach John
Satami 細cup厚墊 帶bra好似帶義乳

我都想有靚bra 帶

冇靚bra都算,義乳呢個形容實在太貼切

peach john其實ok
得ipad先有既福利來咖

我覺得太厚,貼唔到胸
應該唔會成班麻甩佬傾買bra傾左十幾頁掛

肥仔波
MM真心唔好著喎
個cup又唔足碼 好壓胸

絲打咩 cup
我覺得都幾足 定你試細咗個 size?

我買左70F 好壓胸 mm有G咩

同你同 size 但我覺得 ok
個時個姐姐話有

點解我問佢佢話冇G
買翻黎淨係著左兩次

有g喎
唔同款個杯大細唔同 有啲係細左
買過1個75f, 2個75g

係咪我揀個款冇G 已經唔係成型杯黎
我係尖沙咀個間買

我唔係專門店買咖
係特約零售店買 係細舖仔
之前失戀暴瘦10磅

我覺得食雞幾有用

食雞有無話咩部位好d?

我細個好鍾意食雞皮

而我只會胃痛同肚屙

熱飲會唔會好d
定係自己磨
帶左satami兩年
最近想轉braologie
有冇人帶過braologie?覺得點

我帶左半年
感覺幾好
副乳開始冇咁大
個胸冇咁走位
不過佢冇款揀,顏色都係得幾隻,同埋要著背心效果好好多

背心著過幾次,有呼吸唔到既感覺

短背心我要加扣,唔加唔掂
長款背心我又嫌佢鬆

竟然係鬆 會唔會我件度得太細

骨感係香港好受歡迎

著住衫就就話歡迎
除左衫咪又係比人笑你兩粒的只係用黎分前後

埋床唔俾我除bra
寧願揸舊海棉寶寶

我男朋友個ex扑野真係唔肯除衫
一除就會見到個bra入面係空

男友d ex 全部骨感雙腿,肉感路線覺得有壓力

佢有嫌我肥 但同時又好開心咁揸波波
我成日叫佢幫我搽cream按摩 大左個cup
但d同你地比都係細
有冇啲岩ipad著 你地個個都咁大

我本身都係ipad 著68
最近去左Satami買左4個 都好舒服 而且佢有改帶定加扣既服務,著左一個月已經明顯地大左

等我d braologie夠期換就試下
下圍65究竟可以去邊度買
暫時係知Peach John有 但好厚pad

除左上面絲打講網購之外
之前失戀暴瘦10磅

我覺得食雞幾有用

食雞有無話咩部位好d?

我細個好鍾意食雞皮

唔好食咁多雞
我由細到大都好鐘意食雞翼 個胸都幾大既
但之後胸個到生左粒瘤,要做全麻割左佢
醫生話雞翼好多激素唔好食咁多,食得多易生瘤
細圍 香港得peach john
最近發現左Bradelis NY
細圍功能內衣 好開心

下圍有冇65

骨感係香港好受歡迎

著住衫就就話歡迎
除左衫咪又係比人笑你兩粒的只係用黎分前後

埋床唔俾我除bra
寧願揸舊海棉寶寶

我男朋友個ex扑野真係唔肯除衫
一除就會見到個bra入面係空

男友d ex 全部骨感雙腿,肉感路線覺得有壓力

佢有嫌我肥 但同時又好開心咁揸波波
我成日叫佢幫我搽cream按摩 大左個cup
但d同你地比都係細

大左
你地點睇男人入bra店同女朋友一齊揀bra?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞