絲打一齊入黎討論bra舖

794 回覆
27 Like 4 Dislike
有冇邊間係有30圍 ?聽人講satami齊碼又幾好著去左 但最細都係得32 雖然佢話可以幫我改 但始終想搵多幾款牌子比較下

我都係著satami買到最細圍都係鬆
e+著緊bradelis NY
台灣網購過來
屌 真心舒服 唔厚 lace軟bra
夢未以求

佢仲要係分3個step 去整靚你個胸型
著緊第一個step係收集d肉 之後係集中同提升 好撚吸引

唯一唔好係香港冇門市

Google搵唔到網購link 求名

http://www.bradelisny.com.tw
好多絲打
有冇邊間係有30圍 ?聽人講satami齊碼又幾好著去左 但最細都係得32 雖然佢話可以幫我改 但始終想搵多幾款牌子比較下

台灣網購過來
夢未以求

唯一唔好係香港冇門市

Bradelis ny真係好嘅話 我12月會去台灣
到時買番個先!

台灣網購過來
夢未以求

唯一唔好係香港冇門市

到時買番個先!

葡撚萄
草緊miles
我著Bodibra,個胸係集中左同大左d
但真係貴同冇款,色又唔靚
依加全部買黑色

台灣網購過來
夢未以求

唯一唔好係香港冇門市

到時買番個先!

葡撚萄
草緊miles

搵人代購
我呢 度上下圍相減真係得a
但買bra 一定係c以上
Wacoal satami 都係
可能對波the

講漏 馬莎都係
不過馬莎果啲真係唔好著

其實我覺得係因為計體積係要c 杯先戴到。
因為好似有另一個方法計cup 唔係上下圍相減?
有冇絲打知減肥但唔降cup既方法?

同求 有無人可以分享豐胸心得?

有幾個絲打都話比男朋友渣大一個 cup 以上
其實瞓覺應唔應該帶bra?

唔帶舒服好多

有幾個絲打都話比男朋友渣大一個 cup 以上

我就是成功的例子

唔帶舒服好多

唔應該帶
我都想大波啲呀
圍又細胸又細
成個小朋友咁
俾人話貧乳童顏幼齒
把聲仲要小學雞咁嘅款

x2
仲要冇米五
但我把細路聲講粗口好撚狠

米五爛口絲

雖然好殘酷但都要接受
簡單啲講就係如果對波會因為肥左/瘦左而改變果啲cup 數本來就唔屬於你
例如你本身應該得b 你食肥左有d
咁你要keep 著d 就只可以keep 著咁肥
有啲人減肥都唔減胸係因為佢本身就係果個size 或者只係爭少少
呢啲野天生
利申 試過瘦十磅個胸都無縮過水

雖然好殘酷但都要接受
簡單啲講就係如果對波會因為肥左/瘦左而改變果啲cup 數本來就唔屬於你
例如你本身應該得b 你食肥左有d
咁你要keep 著d 就只可以keep 著咁肥
有啲人減肥都唔減胸係因為佢本身就係果個size 或者只係爭少少
呢啲野天生
利申 試過瘦十磅個胸都無縮過水

一係絲打可以試下慢慢做運動減 一路豐胸一路減
睇下會唔會細左 如果都係細左
...不是你的不能勉強

我從來唔帶

食雞
留名
我都想大波啲呀
圍又細胸又細
成個小朋友咁
俾人話貧乳童顏幼齒
把聲仲要小學雞咁嘅款

x2
仲要冇米五
但我把細路聲講粗口好撚狠

米五爛口絲

好多米五絲 我都米五
上星期喺山林道mm一口氣買咗五個,希望有改善個胸型啦

Satami有朋友著,大家一齊換衫時偷望佢著出嚟嘅效果好滅火

你係咪去直接搵may姐?下個星期帶女友去

勸你唔好入埋去 間野好細 好尷尬

我唔入又怕佢求其揀

Satami有朋友著,大家一齊換衫時偷望佢著出嚟嘅效果好滅火

我唔入又怕佢求其揀

啲姐姐專業過你啦

我唔入又怕佢求其揀

啲姐姐專業過你啦

巴打入黎虛心學習
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞