[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(15)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
但如果唔係有呢份工我都唔可以玩音響
巴打個mmcx究竟卡成點?
巴打你咩事搞成咁

你個MMC X係咪有個勾/鎖
試吓搵佢出嚟用支一字螺絲批隊入去

再唔係試吓斜斜地30度角向外拔出
咁都係嘅,我唔係有而家嘅狀況都玩唔到
好容易一扯連個老母都拉埋出來
子宮

搵到啦應該係收音咪用

佢生產全部用同一塊電路板
所以其實我都係建議比識嘅人搞
睇返原來得隻m50x係啱心水價
唔通真係要入坑
去鋪頭試咗先諗
m50x 好多bass 同埋係closed back, on ears 唔係over ears.
但好真心鍾意M50x. 又平(不過build quality 麻麻地,headband 去耳罩個join 好容易斷。同埋帶得唔算舒服。

Meze 88 classic 都可以考慮。金聲特價緊。 1400 蚊

Philips X1 唔知仲有無出,都算係平價抵玩質素唔錯。
https://jdslabs.com/product/ol-switcher/
呢隻得唔得
我好睇樣,睇完一論啲rca switch真係好醜
其實應該唔駛。 你有得計. DSD512 大概200MB/min
即係4MB/s read speed都夠。 當你計埋buffer都唔超過10MB/s
唔知喎 但張濕鳩卡就唔得囉
好似話佢高負載嗰陣時電壓會好高
搞到唔穩定 我都係用咗4分幾鐘之後出事
應該用晒buffer?
Fiio 我講過呢個牌子嘅問題
https://www.fiio.com/newsinfo/203616.html

最緊要啲速度都唔穩定
Sandisk Extreme 150MBps write 可以40-80 MBps不斷咁樣亂跳
Sandisk Extreme Pro 170MBps 就比我穩定70-80MBps
啲嘢都係要高壓去測試先知道到真正實力
咁佢平人哋成三百幾蚊應該都有啲設計上減料
Sandisk 512GB 最平都八舊水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞