[選擇困難症]買唔買Kindle好(8)暨交流區

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
樓上有巴打話隻色唔夠黑,睇得無咁舒服
唔係本本書amazon都有
用緊forma答你 好撚正
已訂,等聽日試玩
你係邊到訂?
豐澤
上網揾左好耐,香港好似得佢有賣
https://www.fortress.com.hk/zt/product/libra-h2o-e-reader/p/BP_12008122
貴三百蚊
https://youtu.be/ATg9iLhj-Kg
7吋oasis vs 8吋forma
睇繁體字漫畫建議買8吋forma,接近實體漫畫大小,7吋有時都要放大睇,不過睇漫畫kobo唔夠kindle黑

利申7啲oasis 3用家
誠品都有得買...
求教學Kobo點卡買書⋯
轉左台灣入齊假地址
買唔到話可疑交易凍左我張卡
就咁睇 oasis 造功好似靚d

利申 forma用家 無投訴 除左貴
係咪你張卡問題
唔係google play同amazon都買到
因為兩部都係旗艦級;不過我年紀大,對住ipad睇漫畫睇得耐會眼花
Kobo Forma 有 flickering issue
唔知影響有幾大
不過我唔會買
我一係買 Kobo H2O 一係 Oasia
oasis做功都好差,我換幾部都有花
我剛剛係誠品買左H2O
我想問Kobo用家你地都係台灣Kobo買書?
係,優惠多過香港
香港有冇邊度有得將kindle 刷埋android
搵唔到邊間速遞肯運部kindle去中國
想裝埋博客來同kobo app
買3家書麻煩晒
誠品宜加買kobo有無折?
我部Libra H2O啱啱到手,我想問吓我個Kobo account想改地址去台灣,但係國家只能顯示日本,不能再改其他地方,請問有冇解決方法?

有出一句"你的樂天付款與地址資訊將不會更新" 仲有冇得搞?
網頁完全搵唔到聯絡CS方法
想問如果喺豐澤買美版kindle ,
Word wise 出唔出到中文解釋?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞