[選擇困難症]買唔買Kindle好(8)暨交流區

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
都1.6k喎
都1.6k喎
想問下Kindle有無方法係好快del晒部機啲書
但唔會del埋Amazon cloud既書
而家要逐本逐本㩒黎del
reset部kindle算啦
舊年Black Friday 175 USD
國際版無廣告兼直送香港195 USD

所以唔急用可以等Black Friday
都差幾多下 Ching 知道paperwhite 4 嗎?
85 USD
咁Paperwhite 4 就唔洗等嘅
Oasis就真係要等

好似話9月初有kobo 週年優惠,forma有冇可能折到$1500
其實basic kindle同paperwhite不時會有特價
oasis就真係要等black friday

無follow開kobo e-reader
不過早排見台灣官網有折
Kobo libra 啱啱睇spec.有暖光
可惜kobo個dictionary麻麻地

暖光同oxford dictionary 就夠了

Paperwhite 同 Clara 合體就剛剛好
而家都有 到15/8
請問巴絲知唔知道kobo libra h2o cwb邊度有
最近有冇discount
同埋係咪用到overdrive借書
有減,豐澤同誠品統一價
唯有等kindle oasis 特價,Black Friday 好遙遠
Koreader有咩特別
boox poke 2 同 kobo libra H2o
各位會點揀
想睇漫畫同圖書館借書
宜家用緊kindle pw3
好想買新野玩
前幾日買左libra之後發覺原libra同forma一樣都係陰陽mon 但只係無咁嚴重 唯有等出新機 forma都出左兩年唔知今年會唔會出新forma
買完一年😒無用過擺左係度
咩叫陰陽mon
屋企買書買到冇晒位,諗緊買部kobo睇中文書,
想問下大家推薦邊部?
睇書量都算大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞