[選擇困難症]買唔買Kindle好(8)暨交流區

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
買過幾次關於政治既中文書
發覺kobo普遍貴過kindle
政治書仲去Amazon買你都夠搞笑
點解咁講?
見大陸用戶講佢地可以整走個廣告,你可以上網search下
我部機係絲打送,我都唔知邊到買
留名等report
工作關係成日要take notes好想要
但咁耐先有貨又唔想買
你 online chat 同佢講你住係香港,應該無問題架喎
想問下巴打買Amazon Kindle Paperwhite 4
香港推介邊到買

我可以親身黎拎
希望巴打可以幫幫我呢d山區兒童
約左上面個巴打了,佢唔得先算la

好,點都好,唔該巴打先
無喎 次次都係話唔係美亞買佢地整唔到
搵返日亞CS又唔比
我琴日搵US佢話我部機起UK買,要搵UK個邊, UK要收我10歐羅,之後我無整到,
今日再試呢個方法又係搵US AMAZON佢終於幫左我手解,似係唔同人有唔同玩法
早排買咗部kobo 地區揀咗香港
之後先知原來揀台灣係最好
上佢官網發覺可以任意轉地區揀書
想問我係咪想去官網揀返台灣買書就得定係要將部機都轉埋台灣先至得?
其實係收錢解廣告先係正常。
日亞連呢個option都無 雖然有無廣告都唔係太有所謂

心郁想出oasis 但係又覺得呢個年代仲唔係usbc好on9咁
唔會無喎?

就算而家,買機嗰陣有問你要唔要廣告版架嘛,無廣告版平百幾蚊…

USB 問題…我有太多 device 用 micro USB ,所以唔太 concern。不過有幾次篤極都唔入之後就覺得 kindle 都係快 d 轉 type c 啦。
衣家豐澤都有kindle and kobo賣,唔想煩可以落去買
跟你acc
上個星期忍唔住去左買oasis
做緊折,8GB 23xx
不過唔知係咪都貴
因為kindle香港無行貨,講問保養係拎返去豐澤?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞