[選擇困難症]買唔買Kindle好(8)暨交流區

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
有部多左
全新?
Used
友和老闆同藍店daydaycook創辦人好friend
想搵有保養嘅8gb 過多幾個月分分鐘amazon 都入唔到
8 gb定32 gb?
豐澤好似有保養
雖然香港其實無kindle行貨

btw無記錯的話上年black friday
ppw 4 8GB USD$85
oasis 3 8GB USD$175
但係到時點ship,得Toronto有friend,美國冇
用集運,或者買國際版,貴USD$20但無廣告兼可以直送香港
未試過想試下應該買邊款?咩價位邊款二手抵買
中文Kobo,英文Kindle PPW/Oasis
Thanks 好彩唔睇中文煩少樣
唔睇中文Kindle冇得輸,要細就PPW,夠筆直就Oasis唔會後悔
想問問 google 既電子書 有冇得轉係kindle 到睇
google "google ebook kindle 睇" 有好多教學
oasis應該宜家買certified refurbished
定係等black friday?
雖然本身有paperwhite但好想要oasis
KINDLE STORE點轉語言???
我想部KINDLE入到其他語言STORE
要DEREGISTER???
epub轉mobi 完唔完美?
例如排版正唔正常?
reference去唔去到?
highlight annotate正常??
其實amazon kindle 係全球保。。。我試過用buy and ship 買kindle voyage, 之後爆mon 問support 搞保養,佢比左個email 叫我攞部機去ups 搞,仲要包埋運費
好...真係心癢難耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞