[選擇困難症]買唔買Kindle好(8)暨交流區

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
搵左第二個客服 幫我remove 到了
唔該晒
我去睇睇先
你點樣講法
都係就咁話想remove
第一個直頭就咁比條amazon jp link我 就left左chat 勁無禮貌 話佢無權整日本版嘅機
第二個就幫我同amazon jp request 但jp個邊話唔可以remove
第三個客服先真係幫我直接remove
你搵美亞客服?
我次次都係第一次個答法 後來試搵日亞客服就話做唔到 比錢都唔得
係咪都係話唔喺美國住啲廣告唔岩睇咁
係 美國個邊
直接話想remove special offer 就得
咩優惠?走寶
一年一度大優惠,今年係 69 折
今日見到宜個po先想入手libra,,差幾日 走晒寶
一個acc可唔可以入三個地區既store?
幫你人情,唔幫你道理,真心無禮貌係好合理,整到就算,唔洗嬲人,亦無需沾沾。
點解咁想remove? 當wallpaper唔錯丫
唔係太介意 不過有得選擇都好啊
依排想用sleeve唔用殼 殼d角位太易爆又重
sleeve拎完出黎要禁制再swipe一下有d煩
香港圖書館overdrive有得借
上星期訂了,昨晚收到,睇切左邊既pdf不錯
呢個係10寸200ppi,清晰度當然比唔上kindle既300ppi
不過,未有300ppi的大屏時,只有用住先了
至於電紙書的android系統,不要預期有咩功能,都係睇書最適合

友和長沙灣店有boox實物睇,真係好大部,睇pdf應該好正
係咪TB? 幾錢?
通常大機都係得2xx ppi,如果唔太差我都應該會入手
部機光面mon??
咩叫TB?1699人仔
TB=淘寶
好L正
但remove左係唔係同樣都會有slide to unlock個畫面?我部ppw4,原先搵美國amazon攪,佢叫我搵返日本,日本個邊話攪唔到,叫我退貨買過部。最後上網搵左個方可以del廣告,但del完之後仲係會有slide to unlock個畫面,不過就無晒廣告。
搵多次美國客服
佢地有D 肯幫有D唔肯
但remove左後係咪都有swipe to unlock?
Miss 咗佢69折
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞