[選擇困難症]買唔買Kindle好(8)暨交流區

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
我唔記得問
聽日望下張單先
窮撚想買oasis 2手 邊到有市場買到?
今日終於買咗部forma
kobo 每個星期都用唔同方式做discount
平時有7-75 折
最平可以有6折(但一年一次?)
上carousell啦
amazon US日日都有kindle book deals,不過啲特價書有啲立立雜雜,得幾本係熱門書
有個price tracking網叫ereaderiq,當你追蹤緊嘅書有特價嗰陣會email通知你
oasis 2 同3 之間選擇 會揀邊個
有錢就3,無錢就2

唔追新款,唔要變色燈就2
amazon應該無晒2代賣了
想入手kindle
想問下paperwhite 美版同日版有咩分別
Kobo買書付款失敗 有冇人知點解?
去左台ser,帳單地址揀左台灣同入左台灣某集運既地址 用hsbc red卡付款失敗
個陣有人教過地址唔駛真
我揀左個台灣政府機構地址再改街號就ok
一樣用red card
用緊kindle voyage
唔明點解唔出番呢條line最鐘意呢部
想請問一下大家
我部kindle paperwhite 4 有時電力會自己回升返 係咪正常架
舉個例子 我睇左本書3個鐘 當時用電顯示係仲有50% 然後我等幾個鐘頭再睇 電量顯示變番52%
我部kindle 新買用左個零月炸 驚舊電有問題
Kindle啲電係好有問題, 因爲太耐用
我部paperwhite平均1日睇半個鐘,我記得差唔多2~3星期先叉一次電
oasis就無咁耐用,得paperwhite一半
梗係唔正常不過cs都浄係會叫你reset
好想有黑白色調轉
喺豐澤訂咗部all new kindle
幾錢
btw依家美亞all-new同ppw都有折
$678因為想用咗啲cash dollar先至會喺豐澤買
諗起咁樣買實體書唔係辦法 想買第一部
窮撚係咪唔駛諗PAPERWHITE就算?
DN 書有冇咩網?
台灣個D譯英文書既繁體書有冇地方年費任睇之類或DN?
why
係咪誤會左係中亞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞