[選擇困難症]買唔買Kindle好(8)暨交流區

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
首要轉既係某 d 絕版,出面再無發售既野啦。
用緊 oasis 4GB , 入咗 340 本書 mobi 格式,  重有 500MB 淨
可以download再用calibrate入,無得直接推送
窮丁最高級只係用過Libra, 但我諗應該得。都係import既方法唔同姐。
libra 睇漫畫ok ? 我就係係度諗緊買libra 定係貪平買paperwhite 4 算

糾結既位就係個實體鍵同埋多1吋 值唔值差唔多1k

如果多1吋可以睇到漫畫就可以狗沖了
Libra vs Oasis, Oasis睇漫畫好睇好多,d黑色實好多
實色 vs 大一吋

咁要等巴打自己決定喇
漫畫實色重要d
淺色的話再大一吋都係睇唔清
可以
download epub格式 再放入dropbox
可以直接睇
建議開定個vol.moe account先
有d漫畫要lv3(滿90日)先download得
1吋長1吋强

利申:oasis 3 用家,有時細字都係要放大先睇到
Adobe scan 清啲
去多次尖咀誠品搵kobo 真係好唔顯眼 如果唔係有巴打話收銀有真係搵十次都唔覺眼

試完晒機 本身仲掙扎緊libra 定 forma , 無啦啦見forma 個mon 係咁係度閃 即刻拍板libra 白色
個架確實係好似有保護色咁
有無買埋保護套?
無買套 試下裸跑先

聽講帶左套拎個手感無左佢本身設計個易拎同穩陣感

我仲對住收銀望下望下 搵左陣先見到個架幾尷尬
想唔想裸跑係閒事,
千祈唔好手痕加 mon 貼就真。

驚就用套,唔驚就裸跑,加左貼完全係兩個唔同世界。
好彩你講一講 本身有諗要唔要加諗諗下加左影響個mon 就無加
裸跑中,加咗貼個mon會變色,加套部機變重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞