[選擇困難症]買唔買Kindle好(8)暨交流區

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
早2日係友和到買左個新paperwhite
upgrade 左自己一路用開既舊kindle

想問問,個wordwise 要點set?
我睇英文書開左wordwise 但係無d細字出黎....
係唔係要某d formal / 係amazon 買既書先有?(我試download trial 睇都無)
amazon買既先有 仲要唔係本本有
好似仲要跟埋 region,如果你響 JP 買既書,就算用電腦手動移去其他 region 都唔會正常運作。
咁如果係amazon 買的話,有無提示本書有無wordwise??
你係咪用你amazon帳號登入你部kindle?
係嘅話你應該已經register咗部kindle落你amazon帳號,如果喺amazon買書就可以直接喺你部kindle度睇到

你可以去amazon網站嘅”manage your content and device”睇到你帳號有咩device

搜索唔到既
你部kindle係咪用咗同一個amazon帳號登入/登記?
溫馨提示: amazon.com 即係amazon US,同其他國家嘅amazon(例如中國 日本 英國)係唔互通的
有 資料度有寫
Thank You 納米J
有啲野想請教下大家。
如果打算入手kindle oasis 日版 32gb wifi版
友和 $2199算唔算抵買?
仲有平時會係邊到買套?因為見友和同HKTVMall都無咩套可供選擇
友和藍,完
Kobo 4週年慶 9/1 開跑🎉全站69折
放血時間!
等咗好耐
希望冇改到加密/格式,要轉去kindle用
見部機都有平
但要台灣先有特價?
以為會有6折
https://www.epochtimes.com/b5/20/8/27/n12361255.htm?fbclid=IwAR3MTLAb_-oXrBgKqlVv0jXoLflRe_AYBYMclkoIVhqUVlQJl2A1fsMfTts

近日,台灣電子書平台「Readmoo讀墨」拒絕支付寶下架政治敏感書籍的要求,從而宣布結帳方式停止支援支付寶。

公告說,「過往讀者在Readmoo網站上有多種付款方式可選擇,部分中港澳讀者習慣使用支付寶。但因目前支付寶要求平台需自行審查、下架政治敏感書籍,為維護讀者『知』與自由選擇的權利,我們將停止支援支付寶,確保閱讀仍然是拓展視角、全面理解世界的途徑之一。」
做得好,支持
做得好
支那寶
平時都有72折?
想問下有無試過日森買 kindle ebook
click 左幾次買收到message 過左幾次數
定其實只係過左一次???
喺amazonUS試過
一次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞