Cities: Skylines 自由度最大建城遊戲(10) Sunset Harbor 1.13.0-f7

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
我個save又有問題
垃圾場唔出車
個工廠區都唔見曬啲車
屯門都完成埋
依家差元朗天水圍同東涌機場,完成埋就主要市區都搞掂

講開我唔係住屯門,平時又好少特登留意地圖
但係整整下發現原來成個屯門都幾大,只係窄少少版既九龍半島,長度好似差不多
唔怪得成日出市區見到N架車都可以去屯門

講返正題
機場真係好難起,完全唔知點先起得靚
vanilla airport 每個有缺陷
邊有可能大型機場跟1+1線道路
反之用modular airport 拆可製造較高真實感
自己城市自己Plan~~
呢個係邊個hk地圖
我見workshop有好多個 dl左幾個都覺得唔岩心水
巴打YOUTUBE有冇邊個教學連MOD LIST係正架?
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=456677286
點樣唔岩心水法?
依個就fit 81格,但有d地型島仔都係要自己修改
係咪mod
次次都係下載完啲mod就唔想玩
請問點樣將路軌放入地下
利申玩左5個鐘
已google都係唔識你話
page down 降低
Page up 升高
唔該
順便問下巴士蝕錢係唔係正常
班班車打爆曬都蝕
我都想知

勁多條線爆哂但係收入唔到支出一半

我諗路線太長,佢要派多啲車,會增加支出

利申新手
平地太少(雖然係寫實)
巴打邊個MOD可以UNLOCK整個MAP ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞