Cities: Skylines 自由度最大建城遊戲(10) Sunset Harbor 1.13.0-f7

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
又lag又bug,起新站D線會bug曬
BIG Parking Lots Complete Collection
https://steamcommunity.com/workshop/filedetails/?id=2111928014
BIG Parking Lots is a set of roads, parking spaces and networks that let you build parking lots of any size and shape you can imagine

今日出咗
係啊會有steam Key俾你兌換
3個tiers25個tiers有齊所有
要問其他巴打,我steam on sale 嗰時買game+dlcs好耐都仲未玩
佢突然又加咗2個DLC
After Dark 同 All That Jazz
你入返HUMBLE,佢有補送返CODE比之前買左既人
我屌緊個bundle喎
早兩個禮拜減價先買咗3個DLC
差唔多價錢已經包埋個3個 , 仲要有埋其他
依家仲要加多兩個

我等summer sale算
有無人個rebalanced industries有問題?
今日一入game 就話唔得,尋日都無事
unsubscribe 咗佢又玩到
係咪一定要用csur 個mod
好複雜唔識用
唔一定既
我當時想試下新野先用
貪佢識得自己加三角線
同埋個隧道口幾似紅隧(其實唔似仲過矮)
但要還原紅隧唔一定要CSUR
我來緊換電腦之後會試下用首都路再試多次

有冇巴打知咁樣點搞
下世小心啲
Move It 郁下佢得唔得?
起個時用Move It郁過黎 , 之然再入save , 好多時會係咁樣
只不過第一次見咁嚴重
可以試試既
無用過move it郁過似係啲bug 用完地形工具整平 一入game又係咁
有咩mod可以修改建築物既遊客容量?
點解離遠d紅綠燈會變白色

lighting bug?
陰影效果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞