Cities: Skylines 自由度最大建城遊戲(10) Sunset Harbor 1.13.0-f7

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
之前個save都玩得幾順,不過賺得2xxx, 跟著到開始死人唔知要起墳場, 又唔知完來起係民居中間佢地會勁開心, 痴痴地咁, 跟著屎口同水口又掉轉左裝, 飲那死晒啲人就898
我有玩電腦都down咗ps4,幾好玩,唔知邊個dlc抵玩
我開3倍 有咩需求彈出黎就起咩 宜家3萬人 3百萬
因為我要用d錢黎去個新區真正慢慢起野
3期人3百萬有冇相可以學下野
都係鳩玩 總知右下角邊隻需求上升就起咩地
跟住地圖彈咩icon多例如有賊有垃圾 就起多d相對應設施
因為我想盡快有一大筆錢去另一格地圖慢慢移山填海起野
所以一路三倍速快d過
同埋稅較晒12%

現實鬼佬好似鍾意起市中心
係澳洲紐西蘭市中心都見過有墳場
心諗咁浪費地
我將護老院起喺墓場隔離
運屍車到慳番

垃圾站是咪分散起幾個? 本身同一地點有2個,尋晚試到垃圾車收唔切垃圾
應該係分散晒最好 我都係起埋一齊 結果就圍都話冇人收垃圾
我都諗緊買邊隻dlc
佢宜家ps4又減緊價
有冇大型嘅貨運火車站mod
痴線一個工業區兩個三個火車站都飽和
有個叫express cargo train station幾好用
佢個設計解決咗貨車入去搞到塞死嘅問題
變相提高車流量/呑吐量

大唔大型應該只係外觀上嘅分別?
down完日本風格好似全新game
呢個最想買
自己裝好過

買果個得一星
https://www.youtube.com/watch?v=Q0frpKBk8kk

又有日系風格嘅youtuber 參考
直接暴力解決
Green cities好似買得過
miss咗之前dlc半價而家完全冇心機玩
Ryzen 3990x 都跑唔到咁多運算,CS 家下都已經咬爆CPU
佢cut 可以自訂票價,變左焗住玩Free 任人坐,係城市條大數到收返。因為香港係少數做公交有錢賺,仲要係私營企業,外國好多都係市政府營運蝕住做。
仲出DLC
幾時先出2呀屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞