Cities: Skylines 自由度最大建城遊戲(10) Sunset Harbor 1.13.0-f7

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
Game問題?Mod問題?
呢個Save 斷斷續續玩左⼀年
無用mod
玩到140K人口

Steam發現依隻game
好似唔錯

https://store.steampowered.com/app/1067860/NewCity/
有無人試過整Asset?
搞左成日都搞唔掂
犬隻危坐狗屋

佢真係整到好似香港, 真係有落到功夫
想睇下佢咁玩法人口極限可以去到幾多又唔電腦大爆炸
同埋照計佢咁樣反轉D樓放上半空應該會係咁嘈無Service去到果到先係, 唔知佢用左咩MOD

有冇人知咩事
淨係呢個save係咁 開返之前既save又冇事

40k
想問我之前只係玩 simcity 5

呢隻算唔算完全代替到
check過 冇撞
我呢個save用緊既上有mod
上個save有用 但淨係呢個save有事
完全替代到
過之而無不及
而家用梗i5 4460, 32gb ddr3,gtx1660

裝咗3000+ assets 開始好低fps
Cpu接近90%
喺密啲嘅地方用move it差唔多唔識郁
想問下要咩配置先夠用
BUDGET
Ssd同gpu應該唔使換
你哋有無呢個問題?我而家凡係起地底路軌火車站嘅路軌佢就一定露出嚟,以前唔係咁
高度明明係 -12 但都照出個隧道口,搞到完全用唔到地底站
https://www.youtube.com/watch?v=UTDZ-bJOL1Q
unsubscribe 舊嘅 fine road tool/fine road anarchy 唔得
換咗 fine road tool/fine road anarchy 做 2 都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞