Cities: Skylines 自由度最大建城遊戲(10) Sunset Harbor 1.13.0-f7

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
有冇yt link分享吓?
用plop growables續棟續棟建築物放置好攰
玩咗幾粒鐘先發展到3000人口好低效率
但係靚呀嗎
住宅區做到我想做嘅效果
不過商業區同工業區冇耐性了
搵啱洗嘅C/I assets都已經搵死我
想問巴打啲路係跟theme定係係另外嘅assets?
唔太鍾意default嘅石屎路,好假
而家呢個香港save玩到好攰先整到30%,但有幾個位真係好J,捱落去遲下落埋res同光影mod功成身退就唔再玩了
咁有心機起lego
所以只此一次其實未到好鐘意呢類game,玩到好攰
斷斷續續起咗三年,成日斷咗一陣無玩返嚟就crash曬
今次subscribe 曬所有嘢諗住整完香港就唔再玩
https://www.youtube.com/watch?v=jFWbyKvTqEY&list=PLvUltnTgrMONJfG7monhS0xTyQedZHkTM&index=2
請問要裝咩MOD先可以好似佢咁放D建築物係冇路連接既空地?
我見佢可以幾橦疊住咁放都得
好耐無玩,一開係咁loading,入唔到,有無解決方法
真係好癲, 佢cyber風得黎又認得個景原本係邊
我無買sunset都有地面metro
好似免費更新㗎
係呀
終於起到屯赤隧道搞左勁耐
如果跟佢zoning啲樓仲係爭啲
要排返密啲係咪只可以砌lego咁玩?
好費神
外國啲痴線佬起到同英國suburb一撚樣
城際火車(貨運火車)塞死哂,有咩方法搞?
客貨分離
有做,問題係啲火車塞死哂係出入城個重生位,塞到返城入面,個城工業好勁,十幾個貨櫃碼頭都打爆哂,啲船一條線咁出出入入,不過都仲消化到,陸路真心無計。已經用左啲貨打爆車船先開嘅MOD。
重生位塞就真係死症啦
有無用貨運機場幫手?
有,都係打爆左
巴打你個座真係工業重鎮
為左解決長洲垃圾問題
唯有犧牲喜靈洲
垃圾驚係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞