Cities: Skylines 自由度最大建城遊戲(10) Sunset Harbor 1.13.0-f7

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
144?
基本上多人就去到30幾
電腦同你差不多
有無ps4撚
免費但玩到頭都大埋
開始左幾日, 幾好玩, 係未識睇個水流攪到屎水流番入食水
係打錯定真係有12GB ram
4+8咪有12G囉
利申:24G ram
原來可以兩條唔同size
我配置玩gta個save fps30-40
9700k, 64GB ram, 2080s, 2k 144 mon
底版ram槽有分single channel , dual channel , quad channel
同一channel可插唔同size
dual channel 要每邊相同size

例子:
24G ram single channel : 任插加埋24G就得
24G ram dual channel: channel 1=4+8, channel 2=4+8

如果24G ram dual channel插咗4+4,8+8會唔work
即係如果買底板揀single channel勁d? 定係會慢d
Ps4撚
係幾好玩 水流有指咀方向
steam買左但係開唔到game
畫面停左係一開頭logo就死左
有無解決方法
一定係dual channel 快
起抽水站個陣先有箭咀?

原來風力發電唔同地區產量又會唔同
dual channel 快 single channel 1倍
印象中可以set jumper揀
以前唔識就single channel插晒落去
依家當然係用dual channel啦
開info去水源果頁 就會睇到水流
風力個頁睇個地區邊度大風
放置果時都有寫預計幾多
PS Store個Ultimate Content 7舊幾水唔捨得買
唔包game都7舊?
其實有邊個dlc值得買
我想要游泳池
應該包埋, 包晒所有DLC
宜家隻game免費 不如買season pass 156蚊
Season pass都有2個 夾埋3舊
好似無sunset harbour 局你另外再買
Dlc多到眼都花 有d又得音樂
邊度可以睇下每個dlc入面d建築物係點
長知識, 多謝, 有冇咩建議開頭可以搵多啲錢

要唔要勁大地方做晒林業, 牧業先會賺到錢?
玩農業林業都係唔想污柒姐
我開頭用風力發電好似慳返唔少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞