Cities: Skylines 自由度最大建城遊戲(10) Sunset Harbor 1.13.0-f7

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
應該冇關係 但generic可以供貨俾commercial
dlc就供去special industry 然後出口
https://www.youtube.com/watch?v=-j-QCXjWBuA
今日youtube 無啦啦推介呢個mod 好J到哭𠹌左
之前買左等MOD, 一直未玩,
想睇下而家人地D 日本人d 日本風街/樓/鐵道 作品
(外國人d pagoda sakura castle個D 就唔駛了...)
哇屌 想要好耐
想問下有無JR 嘅metro 推介?搵親都係train
無, 因為JR係Train唔係Metro
如果想搵日本地鐵可以搵下Osaka Metro

如果指定要JR真係幫唔到你
火車站嘅路有冇駁錯?
定係你幅地圖本身係冇火車入
解返d有關火車 mods就無事
Thx
你加左咩mod, 因為我都係咁
我一次過刪走全部 車站mod
安返default 個車站
之後遂個試,我有懷疑係over 250乘客個mod
岩岩睇有個mod叫CSUR好似好正
但好似用好多RAM
#827個個我覺得可以一試(但我未用過

想請問下有咩方法可以增加個收入呀

利:新手
一開始都係起多啲住宅同工業收稅
減少公共服務開支
如果你有買industries 的話開始起獨特工業基本上瞓喺度都賺到錢
industries 係唔係DLC既野?? 我淨係買左隻GAME無買其他DLC
玩左成晚大概都開始明白點玩 唔該巴打
起手唔好用貴價路用泥路就足夠之後可以升級,等夠500人口就加稅之後根據需求去起公共設拖
想問下躁音問題係唔係要折左D野佢先可以無咁嘈?
你睇番左邊info有個係噪音
嘈嘅話多數係塞車/交通工具(尢其是單軌)/風車之類
可以搬走噪音製造建築物遠d
或者馬路改做有樹嘅馬路
無DLC 係難啲賺錢,但係budget 上慳啲使應該都無問題
都係按返需求去起公共設施,唔好為咗造景起到一街都係公園
如果係公路就起有隔音板嘅公路
btw 我想問喺空地上起樹可唔可以隔音
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞