Cities: Skylines 自由度最大建城遊戲(10) Sunset Harbor 1.13.0-f7

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
算吧啦
最好唔好出
你期望佢有咩新野姐
都係玩Mod既姐,玩家做埋開發果份
呢間公司根本就呃錢
其實幾時先要起公園, 要唔要keep著啲人好開心, 起個公園其實都幾貴
真係無計,隻game重點特色始終係個個人都有自己嘅數據,無呢點好難將城市各方面都模擬得咁真實
所以只能夠再等

明明個城二十幾萬人不停增加人口但係等車的人好似少咗
點解會咁
我想問下ps4係咪無得裝mod?
如果想買dlc買邊個好?
同埋season pass抵唔抵買?
因為CS 個流動人口同車係有頂點,所以城越大,就越少車。
唔怪之得要限死你9格
咁個上限係幾多
姐係話個人口只係數字無用
英文教學片YouTube 好多
起碼改一改個計算方式 唔洗負荷咁大啦
32GB RAM都唔夠做
Paradox Interactive 最大特色係唔揸乾隻game唔會收手
隻隻做佢發行既game都大量DLC
有個mod 可以睇到。
我覺得green cities幾岩我
佢一個大dlc都一百蚊 但係個season pass做緊半價156蚊
一個sesaon pass入面都兩三個大dlc
咁如果到咗上限消防局個d係咪唔會出車
明明有死屍係隔離但係火化場唔出車回收中心又係有垃圾都唔出車
有無mod可以解人口同車的上限
Ps4到底要點change direction
一咪話cannot upgrade to this type
得one way可以改到
咁總有車用完收工,咁條隊未有排排囉
就咁打橫拉一段路
一定係上面向左下面向右咁loop
點樣可以變做上面向右下面向左
原來要揀left hand traffic
由頭玩過
咁姐係買season pass2?
除咗green cities之外你仲買左啲咩?
我新玩呢隻game
想問下industrial成日唔夠人係咪因為學校起太多?
我已經係最近個住宅區揀左prefer work, 搬走左間high school
但都係越黎越多廠搬走, 點算
聽聞係個game用緊舊嘅Unity Engine做唔到multithreading
多core不能改善速度
佢再用Unity Dots 應該順好多

我希望佢將幾大常用mod放入game , 好過依家去出2
我見Colossal Order個wiki 全team得果廿零個人 https://zh.m.wikipedia.org/zh-tw/Colossal_Order
未必可以將各大mod收入個game到 之前sunset harbour嗰個「地鐵上地面」(原自MOM mod)已經算係咁
應該會買pass2
Pass1望落好似一般
Campus半價 狗衝了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞