Cities: Skylines 自由度最大建城遊戲(10) Sunset Harbor 1.13.0-f7

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
海岸個d邊點起架
山道嗰part有冇咩資料可以睇吓
skyline預先一國一制唔驚
更新完之後mom劃地鐵線冇顯示條線 好撚痛苦
已經一段時間的事

現實中山道天橋
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=27991&snA=2593
邊位巴打整,好正。努力記錄大家嘅香港

點解我發電廠 放左係入口,等左好耐 , 燃料補給都冇黎?
擺左係公路入口?可能啲燃料係對面運,試下擺個發電廠係2-way road
用咗雙線行車,
但依然 根本就冇卡車(啡色線) 出現
https://www.humblebundle.com/games/cities-skylines

屌 早兩個禮拜減價先買多咗兩個DLC
依家$18就幾乎全包咁
都係無sunset haubour
不嬲都係bug bug地
如果啱啱出就有,買咗嗰D實屌撚死P記
但係呢個bundle係抵,140HKD好似喺steam夠買個有2dlc嘅new player bundle炸
steam做promo都唔係好貴姐
係,係steam $140夠買主game +2個較高定價DLC
steam 主game 最新promo 價平過以前
玩Mod嘅人多,我想問依度有冇高手有自己整吓Mod?
有冇得齋買dlc

同人夾下喇
lag到hihi
如果買,玩MOD 係咪都要買DLC?
未玩過,唔知DLC買唔買好
要睇吓個mod有冇需求,可以去workshop搵D多人玩嘅mod望吓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞