[背囊撚][6]有無人知邊間係背囊鋪係黃店啊?

1001 回覆
28 Like 8 Dislike
其實我唔明買 The North Face 係咩心態

千幾兩千蚊買個袋基本上無間隔可言

d zipper 又普通貨,雞乸咁大字寫住 The North Face 型d咩
咁你有無咩好提議??
有就有好多, 但係依家真係唔敢推薦俾你住

好多都係 Amazon/美國 買個d, 比起平時最快3-4日, 依家應該等好耐都未到
絲打 想買返工背囊
輕便
會裝mbp 13吋同可能有d file咁
有諗過下Kanken 不過都1516
點15,16法?驚裝唔到 file?
試下kanken no.2
新買咗個ultimate direction fastpack 15L 四嚿水好抵屌
糾結緊
alchemy equipment ael022 30L day pack
alchemy equipment ael027 city trek pack
alchemy equipment office pack
goruck gr1/gr2

主要平時放工做gym 去旅行短trip 2-3日 或者平時出街用
會裝laptop 鞋之類 會想有一定防水
想問下大家會點揀
Goruck for sure
我中意GR1 26L多過gr2
gr2平日用有d大
加上made in USA

alchemy equipment 未用過....
但 GoRuck d袋 會唔會個 laptop compartment 唔夠厚?

驚係驚個底薄容易一放地下個下就撞到部 laptop 好大鑊
厚到你哋唔信
有啲網戲謔Bombproof
cool,睇嚟買得過,可惜我鐘意d多 compartment 嘅袋,尤其係 laptop 一定要獨立 compartment放
有冇人用新嗰隻evergoods chz22 官網買係咪已經最平
官網最平
而家pre order black chz先159 usd
抵里
不過預左4 5月先有貨
Chz好多人買

個人prefer cpl多啲
自己都有埋Mqd同mpl

咁多個袋來講mqd真心正
乜官網原來要等咁耐 咁去老銅買仲好 btw mqd個樣太行山所以唔揀
但官網話2月尾ship
舊背囊size細唔夠用 想買個新背囊 主要日常番工番學用 會放番工衫牌 鞋一對 macbk 13" 希望個會有多d間隔放野同埋放到三腳架
budget 2000 thanks
KABAN個款又點睇
都叫有D間隔同夠挺身
而家特價一千買到
或者同價位有冇其他推介
Ching們點睇f/CE既背囊?
最主要係鍾意佢個樣 啲間格都唔錯 我有買佢daypack同啲斜揹袋
新出隻色幾靚
袋既大細如何 會唔會太大 我見佢好多袋都30l起跳
我嗰款daypack 好細咋 所以諗住遲下買款大啲嘅
實物無睇過 33L但驟眼睇圖唔覺好大 見啲女仔揹都幾好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞