[背囊撚][6]有無人知邊間係背囊鋪係黃店啊?

1001 回覆
28 Like 8 Dislike
巴打,你呢個係咪上佢官網買,有無話要等幾耐到
有冇人會孭GREGORY 33L, 1/2 DAY AND HALF ?
有咩意見?
我係官網pre-order tier 1 買, 前後都等左差不多2個月
我個CPL24 v2到咗
但係覺得未裝野已經好重 邊位 電腦位好重同厚用唔著
有咩其他款啱我多啲 able carry? bellroy?
出貨起計
直送應該一個禮拜左
依家tier2寫要十二月中先再出貨
我見佢官網做緊折,諗緊買呢個定Mystery ranch個2Day Assault Black,唔該兩位巴打先
早幾日係東會城間go wild見到個assult 24
做緊1200有找
都有d心動
不過個mpl啱啱先到手就唔啦
我肥仔底想要個大size,啱啱睇到3 Day Assault Cl迷彩色嘅開箱文,有啲心動
呢個有返側邊袋
Evergoods 真係好高汁
買pouch 又想買埋 CHZ 諗緊22定26L 好
見人用過,裝完野就變晒形
CHZ 26 仲平過22更係買26啦

個pouch 睇落麻麻
sor 離題, 佢地出個 GLOW 發光好過癮
其實, 呢個牌子妳覺得真係岩男仔咩
真係冇咩揀背囊比男仔嘅經驗 見喺香港本土牌子所以想買 喺咪中咗伏
唔係中唔中伏,係呢d style真係啱妳男朋友?

男人好多時都講無所謂,因為佢信任女人嘅口味,但見實物就唔係咁睇
都岩 下次都係直接同佢去一齊揀
其實, 呢個牌子妳覺得真係岩男仔咩
真係冇咩揀背囊比男仔嘅經驗 見喺香港本土牌子所以想買 喺咪中咗伏
唔係中唔中伏,係呢d style真係啱妳男朋友?

男人好多時都講無所謂,因為佢信任女人嘅口味,但見實物就唔係咁睇
都岩 下次都係直接同佢去一齊揀

俾多個tips你, 下面括號係牌子名

行下k11 3樓(able carry, Bellroy, Evergood CPL24 V1, 好似仲有chrome), 再行下希慎 誠品(Timbuk2, 之前好似見過有topo), 希慎仲有Bigpack(運動牌子),另一間鋪有 Cote&Ciel 嘅Isar, 最後先係 log on(妳睇個類牌子)

最後係妳一定要知佢依家個背囊係裝左D咩同用途場合之類, 等陣妳買左佢唔願意用就無癮啦
thanks for suggestions!!!!!
下次送個再岩用啲嘅比佢
最好幫襯返黃店啦
爬左少少文都係要求助

請POST:
[背囊撚][7]你用緊邊款背囊?幾錢?請支持黃店!!
https://lihkg.com/thread/2264595/page/1?post=1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞