[背囊撚][6]有無人知邊間係背囊鋪係黃店啊?

1001 回覆
28 Like 8 Dislike
Able Carry 冇護墊包住d 鏡頭同部相機wo

我唔係攝影師呀, 我唔清楚實際你地點用
個袋上窄下闊,拎出黎成日俾入面個間隔頂住
想巴打俾啲意見

我有個用左成7,8年既arcteryx既背囊
用到面頭浸野無野白左一撻撻好殘想換

有諗過買返同款但又想轉下其他款
睇過mystery 都唔錯
但想試下啲類似軍佬款既

budget 1400-1600有無其他介紹?
我自己都係sporty 為主
係有時冬天可能會著下牛仔褸個啲但唔係斯文路線
gregory?
Mystery Ranch 3 Day Assault

巴打們點睇呢個袋?
https://global.rakuten.com/zh-tw/store/galleria/item/635-06825/
想買黎出街/番學用. 會帶macbook 13”
平時著衫偏日系/軍事
主要係驚個袋會好似公事包 太番工feel 平時出街襯唔到
有唸過買全黑gregory 26 L
試完暫時都覺得係最好揹 幾滿意
但係太公廁 落一轉街 10有4個都揹緊
其實都揀得porter, 點解唔揀Aer 個d?

日系輕鬆 番學feel 甚至可以建議你用 anello backpack
少軍事就 Mystery/gregory

輕鬆公廁少少可以 côteciel Isar M (揀d特別色例如Desert Sand就無咁公廁)

有意見歡迎提出
Porter背囊係唔係唔值得買?
見佢d backpack既style好似都偏番工 全部都四四方方咁
名牌袋, 你想佢抵買得去邊姐

Porter 風格偏成熟, 個人就覺得同輕鬆係兩個極端
買Gregory 26L daypack啦
利申用緊
成日係街見到, 真係有少少公廁wo

我個人好驚d袋咁公廁
佢用佢嘅事啦,
我成日喺街都見到有女仔用,
我覺得你可以揾d少人用既款,
咁就可以減少撞袋嘅機會
同埋條街咁多人用尼款袋唔係冇原因嘅
見Mystery Ranch 21L 特價880,個袋有咩評價
翻學嘅衫即係校服
https://www.dudebestie.com/men/briefcase.html
$1000 budget 我會建議你睇下以上呢個香港設計師嘅品牌, 我用緊佢個隻ninja backpack, 以上條link係手拎袋個頁, 睇下岩唔岩你

你直接去鋪試啦,最頭嗰個 Suburban就唔好去
點解嘅?
佢都好似幾多袋款賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞