[背囊撚][6]有無人知邊間係背囊鋪係黃店啊?

1001 回覆
28 Like 8 Dislike

AER Travel Pack 2 Small
Sorry 師兄而家先睇到回覆
主要係學生仔冇乜$ ,但係見到able carry daily 個設計就出矖水,但係就冇乜$,千零蚊有啲overbudget ...
Topologie 睇就覺得satchel 好似幾岩心水
但係會睇埋rains先
唔知topologie 㩒唔㩒用?
唔該晒巴打先
另外都有睇aer slim pack,但係呢到好似冇乜人講,唔知啲位好唔好擺?
有無人識carryson呢個牌子
門市執晒
得返網店同logon
但好多款都賣晒,係咪收左皮
This is travel pack...
SANDQVIST BERNT
香港邊到有賣?
有無人用過5.11 amp系列 想知好唔好用
想買amp12
想問下EVERGOODS MPL30 香港係咪無門市有現貨? 想試下孭上身
Suburban

試好啦
買就自己上網買
佢嗰邊貴到呢
我見佢個網寫住已經sold out,請問ching幾時見到有現貨架?
Mpl 出左version 2
Version 1應該唔會再翻

Version 2如果sold our 就要等refill
MPL30 同 Mystery Ranch 2 Day Assault Foliage
如果for運動咁用,即係裝衫、鞋、水樽etc 呢兩款邊個會perfer啲?
2個都有
Mpl會大啲,前面有兩格,main compartment 都有兩個mesh pocket
但係mpl最大問題係企唔到喺度
同埋個底嘅空間有啲難用

Evergoods 既用料好靚 同埋好耐用
如果你接受到冇水樽袋就OK

MR就一如以往咁實用+耐用
如果你鍾意一個大空間俾你放野
MR is a better choice

加上2 day 性價比係MR入面算幾高
顏色又靚仔
Molle attachment又實用
入得過

背負來講兩個都唔錯,冇咩討論空間
thanks Ching!!!
ching好熟呢兩個brand實在太好
唔好咁講

大家研究吓姐

呢排睇中左Wandrd Duo
又開始心動
24l左右有咩推薦,會放laptop
evergoods cpl 24 v2 上面搞緊團購
同時擁有evergoods同mr
感覺上evergoods雖然靚料但背負真係一般唔太貼背
同埋evergoods個單肩側開設計好kick手
次次個動作都好唔順
可能我鍾意左手揹背囊
所以覺得唔錯

Reddit 上面都好多人屌左手側開
不過今次都係冇轉
我有用Ransel,主要返工用,個人覺得幾好,真係防水,落雨淋濕嗰袋入面啲文件都完好無缺同埋嗰袋好快乾;買嗰陣,都主要係比較佢同Rain,但嗰陣因為Topologie條帶有墊好揹啲,所以就揀佢
有冇巴打有興趣買GORUCK
me
用緊cpl24既巴打覺得今次ver2個update對於你黎講分別大唔大?
諗緊買ver 1定ver2好
Ver1平成50蚊
ransel好靚仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞